Zitac

Solutions Partner Security

Zitac har stärkt sitt samarbete med Microsoft genom att bli Solutions partner inom Säkerhet. Läs vidare för att upptäcka vad det betyder och hur vi kan hjälpa din verksamhet.

Läs mer

  • Visa alla
  • Zitac
  • Service Management
  • IT Säkerhet
  • Molntjänster & Infrastruktur
  • Digitalisering & Automation
  • Ivanti
  • Zervicepoint

Zitac och OneBot teamar upp som nya partners

I ett steg för att omforma landskapet för IT-tjänsthantering har Zitac och OneBot gått samman för att ge kunderna fler verktyg och lovar banbrytande framsteg inom automatisering och användarupplevelse.

Zitac ställer ut på itSMF Expo 24

Vi ses väl på itSMF Expo 24 i Stockholm?

Summering av NCSC-konferensen 2023 

Louisa summerar NCSC-konferensen 2023, med fokus på aktuella och framtida utmaningar inom cybersäkerhet. Insikter av ledande experter till strategier för att stärka digital säkerhet.

Fortinet ett partnerskap för cybersäkerheten

Markus Nyström från Fortinet betonar Zitacs kompetens och kvalitet som framgångsfaktorer i deras partnerskap, vilket resulterat i innovativa cybersäkerhetslösningar för våra kunder. Läs hela intervjun här

Solutions Partner Security

Zitac har stärkt sitt samarbete med Microsoft genom att bli Solutions partner inom Säkerhet. Läs vidare för att upptäcka vad det betyder och hur vi kan hjälpa din verksamhet.

Sveriges första Kandji partner

Som den första partnern till Kandji i Sverige, tar Zitac sin mångåriga erfarenhet av enhetshantering till en ny nivå genom att utöka vårt erbjudande till fler OS-plattformar.

Hur utför vi restore tester?

Att ta backuper är någonting vi behöver göra. Men det är restore som är det viktiga. Att kunna leverera och återställa data när det verkligen gäller. Wille berättar hur vi utför restore tester.

Back[up] to basics - 3,2,1,1,0 regeln

Thonell delar tips och råd om hur man implementerar backup-strategier i sin organisation, hur man väljer rätt backup-lösningar och hur man optimerar backup-processen för att säkerställa tillförlitlig och snabb dataåterställning.

Zitac blir först i Sverige med Veeams Off-site Backup kompetens

Off-Site Backup-kompetens är en prestigefylld utmärkelse som ges av branschledande leverantören Veeam till teknikleverantörer som demonstrerar expertis i utveckling och implementering av off-site backup-lösningar med hjälp av Veeams teknik.

Solutions Partner Modern Work Enterprise

Zitac är numera stolta innehavare av den prestigefyllda utmärkelsen Modern Work Solution Partner från Microsoft. Denna utmärkelse bevisar Zitacs höga nivå av kompetens och affärsvolym inom området.

Zitac firar 20-årsjubileum

Zitac fyller 20 år! Det som motiverade oss att starta Zitac var att skapa en arbetsplats som var rolig och inspirerande, varje dag. Det har vi lyckats med vilket bevisas av att de sex personer som grundade Zitac fortfarande jobbar här. Numera är vi 70 personer och fortsätter växa starkt med samma ambition – att vara den bästa arbetsplatsen för oss som arbetar här.

Konsekvenser av att inte uppgradera från Windows server 2012 R2

Windows Server 2012 R2 är ett viktigt verktyg för många organisationer som är beroende av en stabil och säker IT-infrastruktur. Men med den närmande utgången av supporten för detta operativsystem den 10 oktober 2023, är det viktigt att överväga de potentiella konsekvenserna av att inte uppgradera till en mer aktuell version.

Fortinet NSE partner of the year 2022 - Zitac Consulting

”Kompetens har alltid varit synonymt med denna Fortinet Partner. En tydlig strategi kring hög certifieringsnivå på alla konsulter har gjort att denna partner har levererat några av Sveriges mest komplexa projekt.” - Fortinet

Inför upphandling av ITSM

Det finns många saker som kan vara bra att veta inför upphandling av ITSM (Information Technology Service Management). Här delar våra ITSM experter några tips på vad som kan vara bra att tänka på inför en upphandling

Everywhere workplace

Under de senaste åren har vi förändrat vårat sett att se på den digitala arbetsplatsen och pandemin skyndade på skiftet till att distansarbete idag är en vanlig arbetsform. Idag föredrar 87% av svenskarna att ha möjligheten till en hybridarbetsplats, arbeta hemifrån eller från en annan del av världen.

Zitac guldsponsor till Team Rynkeby

I år är det åttonde året i rad som vi har valt att sponsra Team Rynkebys insamling till Barncancerfonden. Vi tycker att det är viktigt att stötta barn och deras familjer som drabbas av cancer, och vi är stolta över att kunna bidra till att ge barnen bästa möjliga vård och omsorg.

Skydda dina användare från MFA-fatigue

MFA-fatigue (trötthet), även känd som multifaktorautentiserings-fatigue, är en term som används för att beskriva den frustration och irritation som kan uppstå när en användare ständigt måste ange olika faktorer för att verifiera sin identitet.

Sex konkreta tips för ökad cybersäkerhet

Cybersäkerhet handlar om att skydda din verksamhet och personlig information mot angrepp och brott som riktar sig mot din dator eller annan enhet. Som individ bär man ett stort ansvar för att skydda sin arbetsplats mot cyberhot. Genom att tänka på vissa beteenden man gör online kan man snabbt öka cybersäkerheten för sin verksamhet.

Efterfrågan på lowcode ökar kraftigt

Lowcode-teknik har blivit alltmer populärt och marknaden för nocode/lowcode förväntas lyfta kraftigt kommande år. Verksamheter ställer högre krav på automatisering och utveckling av programlösningar behöver ske i snabbare takt.

Svenska verksamheter utsätts för cyberangrepp

Senaste tiden har det rapporterats flera fall där kommuner och verksamheter har drabbats av cybersäkerhetsincidenter. Zitac vill påminna alla om att se över sin it-miljö för att öka skyddet mot skadliga cyberangrepp.

Zitac samarbetar med MATIX - Handelshögskolan i Göteborg

Kommande år samarbetar Zitac med Matix - Management av Tillväxt på Handelshögskolan vid Göteborgs universitet. Handelshögskolans Matix-program är en ettårig magisterkurs som ger studenter och partnerföretag möjlighet att utvecklas. Detta är första året som Zitac deltar som partnerföretag.

Zitac ställer ut på Digitala Servicedagarna

Zitac ställer ut på Digitala Servicedagarna tillsammans med vår partner Ivanti

Tre anledningar till varför ni ska utveckla i No-Code

Tre anledningar till att ni ska utveckla i en no-code plattform. I denna artikeln beskriver Jens fördelarna med att utveckla i no-code.

Zitac stödjer Ukraina

Just nu pågår tragiska händelser i vår närhet i och med Rysslands invasion av Ukraina. Zitac som organisation är opolitisk men vi anser att Rysslands aggressivitet ligger tydligt utanför demokratins gränser och att Zitac därför officiellt tar avstånd.

Intervju med Jan Kleist på Onify

Onify har för många som jobbar inom self-service och process automation blivit ett känt namn på senaste tiden. Plattformen har sin styrka i det enkla användargränssnittet och kraftfulla automationerna. Bakom plattformen finns det många års forskning och utveckling och en av personerna som varit med länge är IT-profilen Jan Kleist. Vi träffade Jan på en fika och fick höra lite mer vad han tänker kring Onify. 

Zitac står inför en spännande tillväxtresa

Under tiden världen har skakats om av en pandemi har Zitac förstärkt organisationen för att möjliggöra tillväxt.

Läs vår E-bok om cybersäkerhet

IT-chefens guide till ökad cybersäkerhet Cyberattacker, intrångsförsök, sabotage och utpressningar blir inte bara fler och fler, de blir dessutom allt mer sofistikerade. I vår guide kommer vi att gå igenom vanliga typer av säkerhetsproblem inom IT som företag och organisationer kan drabbas av och hur man gör för att undvika dem.

Ivanti/MobileIron positionerar sig som Leader i IDC MarketScape

I IDC MarketScape för Unified Endpoint Management har Ivanti placerat sig som Leader.

Zitac sponsrar Barncancerfonden via Team Rynkeby – God Morgon

Ännu en lýckad och viktig insamling till Barncancerfonden.

Ivanti köper upp MobileIron och Pulse Secure

Ivantis tjänsteportfölj blir ännu mer heltäckande.

Driftinformation

Ivanti utsedd till Leader i Gartner 2020 Magic Quadrant

Ivanti har positionerat sig som Leader i Gartners Magic Quadrant för IT Service Management-verktyg.

Zitac Challenge Healthy from Home Edition är avklarad

Ute och från hemmakontoret har det varit en väldig aktivitet!

Microsoft Ignite - ser vi slutet för Microsoft SCCM? 

Zitac var på plats på Microsoft Ignite.

Zitac blir partner till Zervicepoint

Zitac blir partner till Zervicepoint och stärker sitt budskap inom Self-Service och IT Automation. Vi ser verkligen fram mot att får arbeta med Zervicepoint - säger Jesper Mathiasson, VD på Zitac.

Team Rynkeby - God Morgon 2019

Zitac sponsrar Team Rynkeby God Morgon för fjärde året!

Karriär

Se lediga tjänster på Zitac. Man ska ha kul på jobbet och det är en nyckelfaktor vi håller hårt i. Har vi kul på jobbet så följer också våra prestationer med.

Partners

Om oss

Håll dig uppdaterad.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet skickas ut en gång i månaden