Vi har gått i mål i Zitac Challenge Healthy from Home Edition

Ett gott gäng på 52 personer har under fyra veckor deltagit och registrerat aktiviteter (löpning, vedhuggning, cykling, promenader med mera) och sammanlagt har våra lag tränat i 2633 timmar, förflyttat sig 11 172 km vilket motsvarar 264 Marathon och 1263 bestigningar av Mount Everest.

Sammantaget har inte bara vår kondition blivit markant bättre, vi kämpade även ihop 30.000kr till Barncancerfonden via Team Rynkeby - God Morgon Göteborg

Det finns även ett visst tävlingsinslag i denna aktivitet, för vissa mer än andra 🙂 Vi säger stort GRATTIS till Team CellMark som kammade hem förstaplatsen! Samtliga lagmedlemmar maxade med 750 poäng varje dag – starkt jobbat!

Vår hälsa

Vi har även fått resultatet på hur vår upplevda hälsa har påverkats under Zitac Challenge. Fem hälsofrågor ställdes till samtliga deltagare innan utmaningen började och jämfördes sedan med svarsresultatet halvvägs in i utmaningen och när den var avslutad.

För våra deltagare har det varit en positiv utveckling på alla parametrar. Främst har aktivitetsnivån gått upp och så upplevde våra deltagare att de mådde bättre, var mindre stressade och att sömnkvalit förbättrades. Så lite som fyra veckor med ökad rörelse visar sig alltså ha en stor påverkan på vårt välbefinnande.

Tack till alla som deltog – det har varit riktigt kul att följa er!