No-Code utveckling

Ta steget till nästa nivå av utveckling!
Digitalisera och automatisera verksamhetsprocesser med No-Code.

No Code-plattform

Att utveckla grafiskt i en plattform gör det möjligt för betydligt fler personer att utveckla eller deltaga i design av nya funktioner och applikationer. Det går snabbt och blir snyggt presenterat grafiskt och är lätt att följa. Detta möjliggör helt nya sätt att kunna adressera fler delar i processautomation eller skapa nya tillämpningar. Dessutom är det enkelt och snabbt att göra tillägg eller förändringar allteftersom verkligheten förändras. 

Vi arbetar med flera stora företag i flera länder så när vi utvecklar No-Code så är det på Enterprise nivå. Möjligheterna är i stort sett obegränsade och det går otroligt snabbt att få en funktion/lösning i produktion. Det är svårt att i text förklara hur kompetent och enkelt ett sådant verktyg är så det bästa sättet att få reda på det är att boka upp ett möte för att se en utveckling live. 

Ökad produktivitet

No-code verktyg gör det möjligt för användare att snabbt och enkelt skapa och utveckla program utan att behöva skriva kod.

Enklare samarbete

No-code verktyg gör det enklare för olika team att samarbeta och arbeta tillsammans på ett program.

Mer inkluderande

Eftersom no-code verktyg inte kräver programmeringskunnande, ger de en större målgrupp möjlighet att delta i utvecklingen av program och lösningar.

Skapa nya applikationer och automationer på rekordtid 

Ett av de stora värdena med No Code är att det går extremt snabbt att utveckla nya tjänster. Varje litet steg kan direkt testas i realtid och driver den agila, testdrivna utvecklingen framåt. Att man dessutom kan sitta tillsammans med slutanvändare eller processägare då det hela är väldigt grafiskt och lätt att följa, gör att interaktiviteten flödar och resultaten blir mycket mer träffsäkra.

Ibland går det så snabbt att man kan komma långt med utvecklingen av ny funktion medans man sitter i designmöte, tillsammans med beställarna. 

Några exempel från våra kunduppdrag

IoT datainsamling och routing

Ett företag som tillverkar elektriska konsumentmaskiner som säljs globalt i stora volymer samlar in IoT information för att bearbeta den. Informationen används för att ge konsumenten instruktioner och schemaläggning i den app som medföljer, men också för att beräkna serviceintervall och batterikapacitet. Insamlingen görs med integrationer och bearbetningen med process-orkestrering. 

Beräkna och presentera ECB data

En europeisk riksbank samlar in momsbelopp och beräknar om, samt formaterar om, informationen för att vara kompatibel med format som ska rapporteras till Europeiska Centralbanken. Detta görs frekvent med hjälp av ”business rules” samt process-flöden och integrationer. En stor fördel med grafisk No-Code är att det går väldigt snabbt att skruva på värden/parametrar när så behövs. Det kan vara väldigt viktigt när man byggt en applikation som baseras på förändringsbar data eller regelverk. 

Fördelning av statliga bidrag

En offentlig myndighet använder en No-code platform för att handlägga bidragsansökningar för initiativ till hållbarhet och miljövänliga produktionsmodeller. Man gör också beräkningar av uppfyllnadskrav för att sätta ersättningsnivåer. Handläggning sker med hjälp av formulär, som sedan beräknar med hjälp av ”business rules” och processflöden. Att snabbt kunna ändra spelreglerna för denna typ av hantering var också av stort värde. 

 

Zitacs Decisions-experter

Låt våra konsulter hjälpa dig

Om ni är i behov av att resursförstärka ett projekt eller behöver en konsult eller ett team som kan stötta er under en tidsbestämd period, så erbjuder vi marknadens mest kompetenta konsulter inom no-code. Oavsett om ni är i behov av tekniskt kompetenta resurskonsulter eller framåtlutade projekt- och förändringsledare med högsta kompetens så är ni varmt välkomna att ta kontakt för förfrågan.

Våra experter

Vi lär känna Kenny Vigersand

Kenny är vår automationsexpert som hjälper våra kunder eliminera manuella processer för att effektivisera. Kenny arbetar främst med plattformen Decisions där vi är Master reseller i Europa och Kenny är definitivt en av Europas mest kompetenta Decisionsutvecklare.

Våra experter

Vi lär känna Daniel Andreasson

Möt Daniel Andreasson en stark och snabb spelare i Zitacs Automations-team.

Blogginlägg

Vad är No-code & Low-code?

Begreppen No-Code och Low-Code dyker upp allt oftare. Vad de egentligen representerar är tyvärr ganska spretigt, och den som söker efter No-Code eller Low-Code behöver veta vad man letar efter och addera mer information till sökbegreppen.

Tre anledningar till varför ni ska utveckla i No-Code

Tre anledningar till att ni ska utveckla i en no-code plattform. I denna artikeln beskriver Jens fördelarna med att utveckla i no-code.

Vad är hyperautomation?

Att det dyker upp nya buzzwords inom IT-sfären är vi vana vid och ett av de hetaste för tillfället är hyperautomation. Tony ger sin förklaring till vad hyperautomation är.

Vill du arbeta med en IT-partner i framkant?
Kontakta oss.

Skriv i dina uppgifter så kontaktar vi dig eller hör av dig till Hans +46 70-202 00 10 Hans.grunewald@zitac.se