Zitac samarbetar med Handelshögskolan i Göteborg

Kommande år samarbetar Zitac med Matix - Management av Tillväxt på Handelshögskolan vid Göteborgs universitet. Handelshögskolans Matix-program är en ettårig magisterkurs som ger studenter och partnerföretag möjlighet att utvecklas. Detta är första året som Zitac deltar som partnerföretag. Dock har Zitac två tidigare matix-studenter som arbetar i olika delar av organisationen.

Under året kommer kommer vi få ha Anna Isacson, vilket vi är väldigt glada för! För att lära känna Matix och Anna bättre ställde vi några frågor till henne.

Vad är Matix?
Matix är en ettårig utbildning med fokus på management och tillväxt. I programmet tar vi del av teoretiska perspektiv och olika verktyg inom områdena innovation, strategi och förändringsledning. Under året ska vi sedan se hur detta kan tillämpas på vårt partnerföretag där vi är parallellt med skolan.

Vad har du för förväntningar på tiden på Zitac?
Till att börja med ser jag fram emot att få lära känna företaget och alla härliga människor som jobbar här. Jag hoppas jag på ett kul och utvecklande år med ömsesidigt lärande, där jag kan samla på mig kunskap från alla grymma kollegor och förhoppningsvis bidra med nya perspektiv. Utöver det ska bli spännande att få en inblick i IT branschen och lära mig mer där. Jag hoppas även att jag kan hänga på dem andra på en och annan löptur här i Änggårdsbergen under lunchrasterna så att mitt första Göteborgsvarv i maj ska bli en helt okej upplevelse...

Välkommen till Zitac Anna!