Partner till Microsoft

Zitac har en god erfarenhet och kompetens avseende Microsoft 365, vilket gör att vi även erbjuder våra kunder med rent utbildning och kompetenshöjning inom de olika komponenter som finns inom Microsoft 365.

Microsoft partner

Vår expertis inom Microsofts lösningar kombinerat med vår branschkännedom ger tydliga fördelar och möjlighet att nå full potential som kund. Zitacs Office 365 Support fungerar som stöd för både ditt företags egna it-avdelning och support för användarna. Att din it-avdelningen kan arbeta proaktivt och att verksamhet får stöd är en viktig del vid övergången till Office 365. Vi ser till att du kan sköta din verksamhet enklare med Office 365 och få jobbet gjort när som helst och var som helst.

Certified partner
Microsoft

Zitacs Office 365 experter

Marknadens vassaste konsulter på Microsoft produkter

Om ni är i behov av att resursförstärka ett projekt eller behöver en konsult eller ett team som kan stötta er under en tidsbestämd period, så erbjuder vi marknadens mest kompetenta konsulter inom Digitalisering och Automation. Oavsett om ni är i behov av tekniskt kompetenta resurskonsulter eller framåtlutade projekt- och förändringsledare med högsta kompetens inom Microsoft så är ni varmt välkomna att ta kontakt för förfrågan.

Våra experter

Vi lär känna Johan

Johan Karlgren är vår expert när det kommer till backup. Med mer än 27 års erfarenhet av backup och IT infrastruktur är Johan en viktig nyckelspelare i Zitacs team. Johan är även IT-chef på Zitac vilket känns tryggt för oss andra. Vi ställde några frågor till Johan för att lära känna honom bättre. 

Våra experter

Vi lär känna Björn Saf

Säg hej till vår kollega Björn som jobbar på IT Operations.

Molntjänster och Infrastruktur

Vi designar, implementerar, projektleder och utvecklar din infrastruktur oavsett om den är hybrid, molnbaserad eller On Premise. Våra konsulter som jobbar med infrastruktur har lång erfarenhet och är certifierade inom de produkter vi använder oss av.

Microsoft 365 som tjänst

Arbeta med önskvärda delar av Microsoft 365 – med fokus på produktivitet, kommunikation och säkerhet.

Backup som tjänst

Din backup är vårt ansvar. Vi kan hantera din backup som en tjänst, dvs. att kontinuerligt utföra det viktiga arbetet med att säkerställa din möjlighet till återställning.

Varför Zitac som partner

  • Zitacs konsulter är högt certifierade i Microsofts produkter
  • En automationspartner med hög kompetens inom Digitalisering och Automation.
  • Stark renommé med många positiva kundreferenser
  • Hög tillgänglighet

Kontakta mig

Blogginlägg

Vad är en överbelastningsattack (DDoS-attack)

En överbelastningsattack, också kallad DDoS-attack (Distributed Denial of Service) är en typ av cyberattack som syftar till att överbelasta en webbplats, en server eller ett nätverk med så många förfrågningar att det blir omöjligt för den att hantera all trafik och därmed göra den otillgänglig för användare.

Konsekvenser av att inte uppgradera från Windows server 2012 R2

Windows Server 2012 R2 är ett viktigt verktyg för många organisationer som är beroende av en stabil och säker IT-infrastruktur. Men med den närmande utgången av supporten för detta operativsystem den 10 oktober 2023, är det viktigt att överväga de potentiella konsekvenserna av att inte uppgradera till en mer aktuell version.

Skydda dina användare från MFA-fatigue

MFA-fatigue (trötthet), även känd som multifaktorautentiserings-fatigue, är en term som används för att beskriva den frustration och irritation som kan uppstå när en användare ständigt måste ange olika faktorer för att verifiera sin identitet.

Vill du arbeta med en IT-partner i framkant?
Kontakta oss.

Skriv i dina uppgifter så kontaktar Rickard dig.