Partner till Microsoft

Zitac har god erfarenhet och kompetens avseende Microsofts produkter med fokus på produktivitet, kommunikation och säkerhet.

Solutions Partner Modern Work Enterprise & Security

Vi är stolta innehavare av Modern Work och Security solution partner designation från Microsoft. Dessa utmärkelser bevisar Zitacs höga nivå av kompetens och affärsvolym inom området Modern Work & Säkerhet.

Microsoft solutions partner security

Zitacs Office 365 experter

Marknadens vassaste konsulter på Microsoft produkter

Om ni är i behov av att resursförstärka ett projekt eller behöver en konsult eller ett team som kan stötta er under en tidsbestämd period, så erbjuder vi marknadens mest kompetenta konsulter inom Microsofts produkter för Modern Work. Oavsett om ni är i behov av tekniskt kompetenta resurskonsulter eller framåtlutade projekt- och förändringsledare med högsta kompetens inom Microsoft så är ni varmt välkomna att ta kontakt för förfrågan.

Våra experter

Vi lär känna Johan

Johan Karlgren är vår expert när det kommer till backup. Med mer än 27 års erfarenhet av backup och IT infrastruktur är Johan en viktig nyckelspelare i Zitacs team. Johan är även IT-chef på Zitac vilket känns tryggt för oss andra. Vi ställde några frågor till Johan för att lära känna honom bättre. 

Molntjänster och Infrastruktur

Vi designar, implementerar, projektleder och utvecklar din infrastruktur oavsett om den är hybrid, molnbaserad eller On Premise. Våra konsulter som jobbar med infrastruktur har lång erfarenhet och är certifierade inom de produkter vi använder oss av.

Microsoft 365 som tjänst

Arbeta med önskvärda delar av Microsoft 365 – med fokus på produktivitet, kommunikation och säkerhet.

Backup som tjänst

Din backup är vårt ansvar. Vi kan hantera din backup som en tjänst, dvs. att kontinuerligt utföra det viktiga arbetet med att säkerställa din möjlighet till återställning.

Varför Zitac som partner

  • Zitacs konsulter är högt certifierade i Microsofts produkter
  • En automationspartner med hög kompetens inom Digitalisering och Automation.
  • Stark renommé med många positiva kundreferenser
  • Hög tillgänglighet

Kontakta mig

Blogginlägg

IT Service Management system som uppfyller kraven för NIS2

Upptäck hur IT Service Management systemet Ivanti Neurons for ITSM kan rusta din organisation för EU:s förstärkta cybersäkerhetskrav enligt NIS2-direktivet.

NIS2 - Hur kan er organisation möta kraven?

Navigera rätt i komplexiteten av NIS2 med hjälp av en pålitlig partner. Vi går igenom viktiga datum och regler organisationer behöver förhålla sig till.

Migrera från Cherwell till Ivanti Neurons for ITSM

Vi hjälper dig med migrering från CSM till Ivanti Neurons For ITSM. Vårt team av erfarna konsulter, från båda produkterna CSM och Ivanti Neurons For ITSM, står redo att hjälpa organisationer att migrera från Cherwell Service Management till Ivanti Neurons For ITSM.

Vill du arbeta med en IT-partner i framkant?
Kontakta oss.

Skriv i dina uppgifter så kontaktar Rickard dig.