Digitaliseringsstrategi

Beroende på var ni befinner er i er digitaliserings-resa, stöttar vi upp med olika tjänster, konsulter eller expertis inom olika områden. Alltid med fokus på teknik som en stark möjlig-görare för att utveckla er verksamhet och affär in i framtiden.

Tjänst

Process Automation

Zitac erbjuder kartläggning, implementation och vidareutveckling inom automation. Vi hjälper er jobba smartare och frigör tid genom att eliminera manuella rutinuppgifter.

Tjänst

Flödes- och Regel-motor

No-code och low-code plattformar ger oss möjligheter att förenkla och effektivisera utvecklingen i verksamhetsprocesserna vilket öppnar upp för transparens i organisationen.

Fler tjänster inom Digitalisering & Automation

Sårbarhetsscan
När gjorde ni senast en sårbarhetsscanning? Zitac utför en analys av er in- och utgående nätverkstrafik. Analysen resulterar i en rapport som kan påvisa bland annat intrångsförsök, vilken typ av trafik era användare nyttjar samt vilka host:ar som använder mest trafik. Läs mer här
Wifi Site Survey
Känns ert wifi trögt eller upplever ni andra störningar? Zitac är ett företag med spetskompetens inom trådlös kommunikation, vi erbjuder en oberoende wifi survey som kan hjälpa er att hitta orsaken till problemen och därefter föreslå förbättringar för att ni skall få ett optimalt wifi.
24/7 SOC support
Zitac Security Operations Center erbjuder kunder en effektiv cybersäkerhetsmiljö med proaktiv övervakning (NOC), analys av externa hot samt möjlighet till konfiguration av kritiska system dygnet runt. Läs mer här 
Ready for Your Favorite Plugins

Our themes are compatible with all the major you know, love, and rely on. Page Builder, WooCommerce, and Jetpack, just to name a few.

High Quality, Vetted, Secure Code

Based on the benchmark Underscores starter theme, our theme code is thoroughly vetted and secure.

SEO Optimized

Our code meets the latest SEO standards giving your site the best chance of ranking well.

Produkter vi använder oss av

Zervicepoint

Oavsett om tidsbristen beror på dålig datakvalitet eller frustration över ineffektiva verksamhetsprocesser i ditt dagliga arbete, så kan Zervicepoints digitala plattform automatisera och förenkla. På så vis kan du koncentrera dig på vad som verkligen är viktigt för din verksamhet.

Decisions no-code

En storskalig No-Code plattform för att optimera affärsprocesser - även de mest avancerade flöden och regler. Det går extremt snabbt att utveckla i och kod representeras grafiskt, vilket gör att betydligt fler medarbetare kan vara med att skapa nya automationer och process stöd. Zitac är Master Reseller och kompetenspartner för Decisions på europamarknaden.

Onify

Med Onify har vi använt den senaste utvecklingstekniken och skapat en kraftfull plattform för digitalisering.

Licenser

Köp era licenser via oss så garanterar vi att ni får en hel del kunskapsutbyte och erfarenhet på köpet.

Implementation

Låt oss korta ner startsträckan från köp tills ni går live. Som implementationspartner ser vi till att ni får en så bra start med ert system som möjligt.

Konsultation

Zitac kan erbjuda dig några av marknadens vassaste konsulter när behov uppstår. Vi är lyhörda och skräddarsyr uppdragen efter era önskemål.

Kundcase

Karlstads Kommun effektiviserar genom automation och Self-service.

Tillsammans med Karlstads IT avdelning implementerade vi på Zitac en ny Self-Service portal med produkten Ivanti Service Desk. Lösningen har ett enkelt och snyggt webgränssnitt som användarna snabbt känner igen sig i. Samtidigt lanserade Karlstad ett nytt tankesätt där man beställer en ”tjänst” istället för att beställa en ”dator”, och produkterna paketeras ihop per beställning.

Digitalisering & Automation
karlstads_kommun_nyhet_zitac

Eventkalendern

Kommande event

Våra seminarier och workshops är till för att ni skall få bättre insikt i våra tekniska lösningar. På våra event utgår vi från hur och varför ni kan använda våra leverantörers produkter, hur andra har gjort och vad som vi sett fungerar bra i verkligheten.

Workshops är utbildning ”light”. Det här är ett bra tillfälle att få djupare teknisk information om hur produkterna fungera och ofta testa själv. Missa inte detta om du verkligen vill veta hur det fungerar.

Onify

Onify - Ditt interna Google Webinar

Bemästra sök med ditt interna Google. Lär dig hur enkelt det är att hantera din data mellan olika system i ett och samma gränssnitt.

Läs mer

"En bra partner väntar inte på en spec från oss "det här ska göras", vi vill se en proaktivitet i mycket. Med Zitac som partner såg vi tydligt dessa egenskaper och uppskattar också att de är experter på verktyget och kommer med förslag på förbättringar för att passa vår verksamhet."

Jack Langgaard, Service desk Manager Capio

Artiklar om Digitalisering och Automation

Tre anledningar till varför ni ska utveckla i No-Code

Tre anledningar till att ni ska utveckla i en no-code plattform. I denna artikeln beskriver Jens fördelarna med att utveckla i no-code.

Tre fördelar med Enterprise Service Management

Vad är egentligen ett Enterprise Service Management system? Och vad är fördelarna med att skala upp sin ITSM lösning och gå utanför vanlig IT? I denna artikel benar vi ut vad skillnaden är mellan ITSM och ESM samt ger ett par exempel på när en ESM lösning lönar sig i organisationen.

Vad är hyperautomation?

Att det dyker upp nya buzzwords inom IT-sfären är vi vana vid och ett av de hetaste för tillfället är hyperautomation. Tony ger sin förklaring till vad hyperautomation är.

Zitacs Automationsexperter

Stärk upp med marknadens vassaste konsulter

Om ni är i behov av att resursförstärka ett projekt eller behöver en konsult eller ett team som kan stötta er under en tidsbestämd period, så erbjuder vi marknadens mest kompetenta konsulter inom Digitalisering och Automation. Oavsett om ni är i behov av tekniskt kompetenta resurskonsulter eller framåtlutade projekt- och förändringsledare med högsta kompetens så är ni varmt välkomna att ta kontakt för förfrågan.

Våra experter

Vi lär känna Linus Appelgren

Linus tillhör Automationsteamet på Zitac och specialiserar sig på bl.a. produkten Decisions. Att kunna utveckla utan kod går extremt snabbt, något Linus blev fascinerad av när han såg Decisions plattform första gången.

Våra experter

Vi lär känna Daniel Andreasson

Möt Daniel Andreasson en stark och snabb spelare i Zitacs Automations-team.

Kontakta oss.
Vi blir glada om du hör av dig!

Vill du veta mer om någon av våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig? Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig inom kort.

Och tycker du att det är krångligt att fylla i formuläret, går det så klart lika bra att ringa till oss: +46317096190