IT SERVICE MANAGEMENT ASSESSMENT

Vilket IT Service Management eller Enterprise Service Management system passar oss?

Står ni i startgroparna att införa Self-service för användarna men vet inte vart ni ska börja? Vill ni öka graden av automation men vet inte hur det går till? Har ni svårt att komma vidare med ert ITSM eller ESM projekt? Har ni vuxit ur er ITSM lösning och vill ta nästa steg?

Ni är inte ensamma i så fall. Det finns hundratals system att välja mellan och alla kunder vi stött på genom åren har olika behov. Att välja fel lösning kan bli en dyr läxa med risken att ineffektiviteten ökar.

Vi är här för att hjälpa!

Tillsammans på Zitac har vi över hundra års erfarenhet att leverera Servicedesk, ITSM och ESM lösningar till företag. Vi har jobbat med system från Symantec, Ivanti (HEAT och LANDESK), ServiceNow, Jira, BMC för att nämna några. Vi kan därför hjälpa verksamheter att välja rätt lösning utifrån verksamhetens behov.

Våra erfarna konsulter hjälper genom workshopmetodik att identifiera vart ni står idag och kartlägger vilka delar som är viktigast för er organisation framåt. Efter det sätts en gemensam plan för att nå era mål. Allt levererat till fastpris.