IT Service Management Assessment

Vilket IT Service Management eller
Enterprise Service Management system passar oss?

 

Välj rätt från början

Står ni i startgroparna att införa Self-service för användarna men vet inte vart ni ska börja? Vill ni öka graden av automation men vet inte hur det går till? Har ni svårt att komma vidare med ert ITSM eller ESM projekt? Har ni vuxit ur er ITSM lösning och vill ta nästa steg?

Ni är inte ensamma med dessa frågor. Det finns hundratals system att välja mellan och alla kunder vi stött på genom åren har olika behov. Att välja fel lösning kan bli en dyr läxa med risken att ineffektiviteten ökar.

Vilket ITSM skall man välja?

Det finns många olika verktyg och system som kan användas för att hantera och leverera tjänster inom en organisation, så det är svårt att säga vilket system som är det "bästa". Valet av system beror på organisationens specifika behov och förutsättningar, och det är viktigt att välja ett system som passar organisationens verksamhet och som kan användas på ett effektivt sätt. Genom att göra en ITSM assessment med oss på Zitac kartlägger vi era behov och förutsättningar för att matcha ihop er med rätt lösning.

Det finns många olika alternativ att välja mellan, så det kan vara bra att undersöka olika system och jämföra deras funktioner och priser innan man gör ett val. Några exempel på system som används för IT service management (ITSM) inkluderar:

 

Det är också viktigt att komma ihåg att det inte bara handlar om att välja ett system – det är också viktigt att implementera och använda systemet på ett strukturerat och professionellt sätt för att få maximal nytta av det. Vi på Zitac hjälper er effektivisera er ITSM upplevelse. Boka en Assessment så tar vi det därifrån.

Erfaren partner

Tillsammans på Zitac har vi över hundra års erfarenhet att leverera Servicedesk, ITSM och ESM lösningar till företag.

Kartläggning

Genom workshopmetodik identifierar vi nuläge och sätter upp en handlingsplan för er organisation framåt.

Kundcase

Capio satsar på Enterprise Service Management

"Zitac har hjälpt oss med en effektiv och enhetlig Enterprise Service Management lösning"
Jack Langgaard, Service Desk Manager, Capio

Läs hela kundcaset

Capio

Varför Zitac som partner

  • Zitacs Service Management team har några av dem absolut bästa i branschen
  • Strukturerad och erfaren implementationspartner som utmanar dig att ta nästa steg
  • Stark renommé med många positiva kundreferenser. Vi tror på långsiktiga partnerskap
  • Maximera din investering i ITSM och nå snabba resultat med vår erfarenhet

Blogginlägg

Tre anledningar till varför ni ska utveckla i No-Code

Tre anledningar till att ni ska utveckla i en no-code plattform. I denna artikeln beskriver Jens fördelarna med att utveckla i no-code.

IT Säkerhet - Förväntning vs. Verklighet

IT Säkerhet är ett ämne dagarna som dessa. Hotet för nya säkerhetsincidenter har ökat markant det senaste och attacker som "Coop-incidenten", "Norsk Hydro" och andra nu kända fall som nu blivit uppmärksammat i media gör att fler verksamheter har fått upp ögonen för hotbilden.

Vad är hyperautomation?

Att det dyker upp nya buzzwords inom IT-sfären är vi vana vid och ett av de hetaste för tillfället är hyperautomation. Tony ger sin förklaring till vad hyperautomation är.

Zitacs Service Management experter

Stärk upp med marknadens vassaste konsulter

Om ni är i behov av att resursförstärka ett projekt eller behöver en konsult eller ett team som kan stötta er under en tidsbestämd period, så erbjuder vi marknadens mest kompetenta konsulter inom Service Management. Oavsett om ni är i behov av tekniskt kompetenta resurskonsulter eller framåtlutade projekt- och förändringsledare med högsta kompetens så är ni varmt välkomna att ta kontakt för förfrågan.

Våra experter

Vi lär känna Klara Stadenfeldt

Klara tillhör ITSM teamet här på Zitac och arbetar som projektledare och IT-konsult med fokus på Zendesk.

Våra experter

Vi lär känna Timothy Risby

Timothy jobbar som IT Service Management-konsult och utgår från vårt kontor i Malmö.

Vill du arbeta med en IT-partner i framkant?
Kontakta oss.

Skriv i dina uppgifter så kontaktar vi dig eller hör av dig till Ebba +46-31 350 22 08 ebba.isacsson@zitac.se