Spara tid

Mer tid till rätt aktiviteter - Genom att eliminera repetativa arbetsuppgifter sparar du tid i era arbetsprocesser. Tid som du garanterat kan lägga på roligare och mer värdeskapande uppgifter.

Förenkla

Hur kul är det att sitta i ett omodernt och svårnavigerat system? Vi förstår hur viktigt det är att tänka på slutanvändaren och deras behov för att skapa en produktiv arbetsmiljö.

Få kontroll

Kontroll över data och processer är avgörande för effektiv hantering och användning av data. Har vi kontroll på vår data och processer blir det mycket enklare att automatisera!

Vägen bort från automationsöar

Många företag hanterar automation separat inom olika avdelningar, vilket leder till dubbelarbete och ineffektivitet då processer och data inte delas mellan organisationens avdelningar. Detta försvårar beslutsfattande på grund av brist på gemensam dataöversikt. Centralisering av automationsflöden kan öka effektiviteten. Zitac kan agera som automationsledare för att kartlägga nuvarande situation och utveckla en hållbar automationsstrategi tillsammans med er.

Onify

Koppla samman system för bättre automationsflöden

Zitac specialiserar sig på att omvandla uppdelade automationsinsatser till en sammanhängande helhet. Det innebär att vi integrerar skilda system och skapar en enhetlig översikt, vilket effektiviserar hela företagets arbetsflöden. Med ett modernt och användarvänligt gränssnitt kan du enkelt hantera alla aspekter av din verksamhets automation från ett enda ställe. Få snabbare och mer kraftfull automation med Zitac, och se hur vi förvandlar isolerade lösningar till dynamiska, integrerade system som driver din affärsutveckling framåt.

Effektivisera automationsprocesser i en hub

Med hjälp av en autmationsplattform skapar vi möjligheter att effektivisera flera arbetsprocesser. På Zitac är vi nischade på att skapa koncept/portaler för olika usecase.


Ett urval av våra kunder

Boka ett möte med Ebba!

Ebba jobbar som kundansvarig och säljare inom vårt affärsområde automation. Med sin förståelse för automationslösningar och dess möjligheter, är Ebba redo att guida er genom er automationsresa och maximera era resultat.

Lunch ´n learn

BPMN Din blueprint för automation

Upptäck kraften i automatisering med våra skräddarsydda selfservice-portaler. Vi omvandlar manuella processer till effektiva, automatiserade lösningar som frigör din tid för viktigare uppgifter. Vi bygger flexibla portaler som kan integrera mot alla era befintliga system och designade efter era önskemål. Ta steget idag för att arbeta smartare och effektivare.

FAQ

Vad är processautomation?
Processautomation innebär att man med teknologi automatiserar och effektiviserar sina affärsprocesser och rutinmässiga uppgifter. Ofta handlar det om att få bort manuella och upprepade processer för att öka effektiviteten och kvalitén.
Vilka teknologier använder Zitac för process automation?
De vanligaste teknologier som används för processautomation är robotprocessautomation (RPA), affärsprocessautomatisering (BPA), artificiell intelligens (AI), maskininlärning, automatiserad affärsreglering och workflow management systems (WfMS).
Vad är fördelarna med process automation?
Tydliga fördelar kopplas ofta till tidsbesparingarna som görs genom att uppgifter kan genomföras snabbare och att resurser frigörs från rutinmässiga uppgifter. Genom att automatisera minskar man även risken för mänskliga fel som i sin tur tar tid att rätta till.
Hur säkerställer Zitac säkerheten i automatiserade processer?
Vi designar alla våra lösningar med ett stort säkerhetsfokus. Vi implementerar strikta säkerhetsprotokoll och följer branschstandarder för dataskydd och integritet. Våra lösningar är designade för att säkerställa att er data är skyddad, samtidigt som vi upprätthåller hög tillgänglighet och pålitlighet i era automatiserade processer.

”Mycket enkelt gränssnitt, vi slipper alla gamla dåliga GUI. Användarna kan enkelt nå info från alla system. Revolutionerar hur vi jobbar.”

Sami Nikander, Helsingfors Universitet

Blogginlägg

Maximera flexibiliteten med automationsplattformar

När rutinmässiga processer störs av avvikelser som tillfällig personal och ökade arbetskrav kan det snabbt leda till operationella flaskhalsar om de inte hanteras rätt. Låt oss djupdyka i hur automationsplattformar kan stödja företag under perioder med hög personalomsättning, som semestertider.

Tre anledningar till varför ni ska utveckla i No-Code

Tre anledningar till att ni ska utveckla i en no-code plattform. I denna artikeln beskriver Jens fördelarna med att utveckla i no-code.

Vad är hyperautomation?

Att det dyker upp nya buzzwords inom IT-sfären är vi vana vid och ett av de hetaste för tillfället är hyperautomation. Tony ger sin förklaring till vad hyperautomation är.

Vill du arbeta med en IT-partner i framkant?
Kontakta oss.

Skriv i dina uppgifter så kontaktar vi dig eller hör av dig till Ebba +46 76-003 92 85 ebba.isacsson@zitac.se