Zitac firar 20-årsjubileum

Zitac fyller 20 år!

Det som motiverade oss att starta Zitac var att skapa en arbetsplats som var rolig och inspirerande, varje dag. Det har vi lyckats med vilket bevisas av att de sex personer som grundade Zitac fortfarande jobbar här. Numera är vi 70 personer och fortsätter växa starkt med samma ambition – att vara den bästa arbetsplatsen för oss som arbetar här.

Gemensamt för de flesta är det starka intresset för IT. Det började med teknik – men nu handlar det lika mycket om att utveckla och skydda våra kunders verksamhet och konkurrenskraft. Det är kul att se att många av de fantastiska kunder som vi jobbade med 2003 fortfarande finns kvar hos oss men att vi hela tiden växer med nya kunder.  Vår ambition är att vara den bästa leverantören för de kunder som väljer att arbeta tillsammans med oss.

Varje person och varje kund har bidragit med sin kunskap, sin personlighet, sina utmaningar och vi har tillsammans skapat magiska lösningar. Gemensamt har det blivit en av Sveriges bästa arbetsplatser som arbetar med några av norra Europas bästa kunder.  Tack till alla Er som är Zitac och tack till våra kunder och leverantörer som ger oss sitt förtroende och låter oss fortsätta skapa magi.

Vi kommer fortsätta utveckla Zitac med nya kollegor och nya kunder - vi har bara börjat. Hör gärna av dig till oss så berättar vi hur det är att vara kollega eller kund om du vill upptäcka något nytt!