Fortinet Expert Partner

Zitac använder Fortinets produkter för att bygga kvalitativa, skalbara och kundanpassade säkerhetslösningar . Vi har certifierade konsulter på Fortinets produkter med högsta certifieringsnivån NSE8.

Fortinets produkter

Fortinet är en global ledare inom Cybersäkerhetslösningar och har extremt kraftfulla produkter för att skydda hela IT-miljön ute hos verksamheter. Som kund hos Fortinet bygger man på sitt Fortinet Security Fabric. Ett koncept där man knyter samman all utrustning till en lösning och får en enklare hantering och överblick. Man får ett gränssnitt för övervakning och underhåll där alla produkter pratar med varandra och du har full kontroll på vad som händer i din IT-miljö.

→ Fortinet video 

Kundcase

Heltäckande säkerhetslösning
för Friskis och Svettis

"Vi valde Zitac som samarbetspartners och Fortinets lösningar, då de gemensamt levererar hög kompetens och erfarenhet tillsammans med tjänster och lösningar som matchar våra höga säkerhetskrav"
Carl Johan Karmalm, IT-Chef, Friskis & Svettis

Friskis & Svettis

Varför Fortinets produkter

  • Marknadsledande med bäst pris & prestanda.
  • En leverantör som har alla säkerhetsprodukter som ni som företag behöver.Ett gränssnitt för att hantera all utrustning.
  • Security Fabric där produkterna pratar med varandra.
  • Med Fortinet får man säkerhetsfunktioner och teknik som vanligtvis bara finns för stora företag till ett pris som passar små & medelstora företag.
fortinet_logo

Varför Zitac som partner

  • Zitac har den högsta partner nivån hos Fortinet och Sveriges vassaste Nätverksspecialister
  • En säkerhetspartner med hög kompetens inom IT-säkerhet.
  • Stark renommé med många positiva kundreferenser
  • Hög tillgänglighet

Wifi Site Survey

Känns ert wifi trögt eller upplever du andra störningar?

Sårbarhetsscan

När gjordes ni senast en scanning?

Zitac Security Fabric

En komplett, modern och innovativ it-säkerhetslösning anpassad efter era behov.

Zitacs Nätverksspecialister

Stärk upp med marknadens vassaste konsulter på Fortinet

Om ni är i behov av att resursförstärka ett projekt eller behöver en konsult eller ett team som kan stötta er under en tidsbestämd period, så erbjuder vi marknadens mest kompetenta konsulter inom IT infrastruktur och nätverk. Oavsett om ni är i behov av tekniskt kompetenta resurskonsulter eller framåtlutade projekt- och förändringsledare med högsta kompetens inom Fortinet så är ni varmt välkomna att ta kontakt för förfrågan.

Våra experter

Vi lär känna Gustav Madeland

Gustav arbetar till vardags i Zitacs team Secure Network där syftet är att bygga säkra och stabila nätverk för våra kunder. Zitac har några av landets vassaste nätverkskonsulter där Gustav är en av dem.

Våra experter

Vi lär känna Annika Bengtsson

Annika är vår nätverksspecialist jobbar och är en av fyra tjejer på hela planeten som är certifierade på Fortinet nivå 8, och det finns faktiskt bara några få även i Sverige.

Fortinet Certified Trainer

Per Rosenlind är certifierad utbildare på NSE4 och NSE5 vilket han är ensam om i Sverige. Per genomför Fortinet utbildningar via Exclusive Networks Kontakta oss för mer information eller gå direkt via Exclusive Networks.

Blogginlägg

Vad är en överbelastningsattack (DDoS-attack)

En överbelastningsattack, också kallad DDoS-attack (Distributed Denial of Service) är en typ av cyberattack som syftar till att överbelasta en webbplats, en server eller ett nätverk med så många förfrågningar att det blir omöjligt för den att hantera all trafik och därmed göra den otillgänglig för användare.

Konsekvenser av att inte uppgradera från Windows server 2012 R2

Windows Server 2012 R2 är ett viktigt verktyg för många organisationer som är beroende av en stabil och säker IT-infrastruktur. Men med den närmande utgången av supporten för detta operativsystem den 10 oktober 2023, är det viktigt att överväga de potentiella konsekvenserna av att inte uppgradera till en mer aktuell version.

Skydda dina användare från MFA-fatigue

MFA-fatigue (trötthet), även känd som multifaktorautentiserings-fatigue, är en term som används för att beskriva den frustration och irritation som kan uppstå när en användare ständigt måste ange olika faktorer för att verifiera sin identitet.

Vill du arbeta med en IT-partner i framkant?
Kontakta oss.

Skriv i dina uppgifter så kontaktar vi dig eller hör av dig till Peter direkt +46 76-3113809 peter.andersson@zitac.se