Fortinet Expert Partner

Zitac använder Fortinets produkter för att bygga kvalitativa, skalbara och kundanpassade säkerhetslösningar. Vi har certifierade konsulter på Fortinets produkter med den högsta certifieringsnivån NSE8. 

Fortinets produkter

Fortinet är en global ledare inom Cybersäkerhetslösningar och har extremt kraftfulla produkter för att skydda hela IT-miljön ute hos verksamheter. Som kund hos Fortinet bygger man på sitt Fortinet Security Fabric. Ett koncept där man knyter samman all utrustning till en lösning och får en enklare hantering och överblick. Man får ett gränssnitt för övervakning och underhåll där alla produkter pratar med varandra och du har full kontroll på vad som händer i din IT-miljö.

→ Fortinet video 

 

“Att kompetens är I centrum på Zitac går tydligt att se. En bred solid kompetensnivå kryddat med riktig spets säkrar att kunders lösningar blir designade och implementerade med yttersta kvalitet. I en industri där kompetensgapet är en stor utmaning står Zitac ut och tydligt lyfter upp kompetensnivån kontinuerligt.”

Läs hela artikeln med Fortinet →

Markus Nyström Fortinet

Kundcase

Heltäckande säkerhetslösning
för Friskis och Svettis

"Vi valde Zitac som samarbetspartners och Fortinets lösningar, då de gemensamt levererar hög kompetens och erfarenhet tillsammans med tjänster och lösningar som matchar våra höga säkerhetskrav"
Carl Johan Karmalm, IT-Chef, Friskis & Svettis

Friskis & Svettis

Varför Fortinets produkter

  • Marknadsledande med bäst pris & prestanda.
  • En leverantör som har alla säkerhetsprodukter som ni som företag behöver.Ett gränssnitt för att hantera all utrustning.
  • Security Fabric där produkterna pratar med varandra.
  • Med Fortinet får man säkerhetsfunktioner och teknik som vanligtvis bara finns för stora företag till ett pris som passar små & medelstora företag.
fortinet_logo

Varför Zitac som Fortinet partner

Zitac har jobbat med Fortinet sedan 2004, vi har lång och bred erfarenhet att bygga säkra nät med Fortinets produkter och tjänster. Vi är vana att arbeta i komplexa miljöer där det ställs stora krav på säkerhet. 2022 tog vi emot priset som årets NSE partner of year av Fortinet.

Zitac är det mindre företaget med spetskompetens, våra konsulter är seniora med höga certifieringar. Vi har konsulter som innehar Fortinets NSE8 (Network Security Expert) certifiering vilket är den högsta certifiering som en konsult kan uppnå. Vi är enkla och flexibla att arbeta med och ger oss inte förens projektet eller problemet är löst.

IT Säkerhet

Fortinet NSE partner of the year 2022 - Zitac Consulting

”Kompetens har alltid varit synonymt med denna Fortinet Partner. En tydlig strategi kring hög certifieringsnivå på alla konsulter har gjort att denna partner har levererat några av Sveriges mest komplexa projekt.” - Fortinet

Läs mer

Wifi Site Survey

Känns ert wifi trögt eller upplever du andra störningar?

Sårbarhetsscan

När gjordes ni senast en scanning?

Zitac Security Fabric

En komplett, modern och innovativ it-säkerhetslösning anpassad efter era behov.

Zitacs Nätverksspecialister

Stärk upp med marknadens vassaste konsulter på Fortinet

Om ni är i behov av att resursförstärka ett projekt eller behöver en konsult eller ett team som kan stötta er under en tidsbestämd period, så erbjuder vi marknadens mest kompetenta konsulter inom IT infrastruktur och nätverk. Oavsett om ni är i behov av tekniskt kompetenta resurskonsulter eller framåtlutade projekt- och förändringsledare med högsta kompetens inom Fortinet så är ni varmt välkomna att ta kontakt för förfrågan.

Våra experter

Vi lär känna Annika Bengtsson

Annika är vår nätverksspecialist jobbar och är en av fyra tjejer på hela planeten som är certifierade på Fortinet nivå 8, och det finns faktiskt bara några få även i Sverige.

Fortinet Certified Trainer

Per Rosenlind är certifierad utbildare på NSE4 och NSE5 vilket han är ensam om i Sverige. Per genomför Fortinet utbildningar via Exclusive Networks Kontakta oss för mer information eller gå direkt via Exclusive Networks.

Blogginlägg

IT Service Management system som uppfyller kraven för NIS2

Upptäck hur IT Service Management systemet Ivanti Neurons for ITSM kan rusta din organisation för EU:s förstärkta cybersäkerhetskrav enligt NIS2-direktivet.

NIS2 - Hur kan er organisation möta kraven?

Navigera rätt i komplexiteten av NIS2 med hjälp av en pålitlig partner. Vi går igenom viktiga datum och regler organisationer behöver förhålla sig till.

Migrera från Cherwell till Ivanti Neurons for ITSM

Vi hjälper dig med migrering från CSM till Ivanti Neurons For ITSM. Vårt team av erfarna konsulter, från båda produkterna CSM och Ivanti Neurons For ITSM, står redo att hjälpa organisationer att migrera från Cherwell Service Management till Ivanti Neurons For ITSM.

Vill du arbeta med en IT-partner i framkant?
Kontakta oss.

Skriv i dina uppgifter så kontaktar vi dig eller hör av dig till Peter direkt +46 76-3113809 peter.andersson@zitac.se