Partner till Ivanti

Ivanti är ett av de ledande bolagen inom sina områden och en av våra snabbast växande leverantörer. Ivantis helhetssyn på IT infrastruktur i kombination med service management skapar ett erbjudande som är unikt i branschen. 

IT för dagens kontor

Medarbetare använder idag flera enheter för att komma åt IT-nätverk, applikationer och data för att vara produktiva när de arbetar på olika platser. Ivanti gör Everywhere Workplace möjligt.

Ivanti kopplar samman branschledande Unified endpoint management, informationssäkerhet och tjänstehanteringslösningar för att tillhandahålla ett enda fönster för företag att säkra och reparera enheter och supportera slutanvändare.

Kundcase

Capio satsar på Enterprise Service Management

"Zitac har hjälpt oss med en effektiv och enhetlig Enterprise Service Management lösning"
Jack Langgaard, Service Desk Manager, Capio

Läs hela kundcaset

Capio

IT Service Management Assessment

Våra erfarna konsulter hjälper genom workshopmetodik att identifiera vart ni står idag och kartlägger vilka delar som är viktigast för er organisation framåt.

Enterprise Service Management

Vi hjälper dig ta ditt ITSM system eller ärehanteringssystem till att skalas upp i organisationen och användas på många andra delar av verksamheten

IT Asset Management

Boka rådgivning med Zitac och få full kontroll på dina tillgångar.

Varför Zitac som partner

  • Zitacs Service Management team har några av dem absolut bästa Ivanti konsulterna
  • Strukturerad och erfaren implementationspartner som utmanar dig att ta nästa steg
  • Stark renommé med många positiva kundreferenser. Vi tror på långsiktiga partnerskap
  • Maximera din investering i Ivanti och nå snabba resultat med vår erfarenhet

Zitacs Service Management experter

Stärk upp med våra duktiga konsulter

Om ni är i behov av att resursförstärka ett projekt eller behöver en konsult eller ett team som kan stötta er under en tidsbestämd period, så erbjuder vi marknadens mest kompetenta konsulter inom Digitalisering och Automation. Oavsett om ni är i behov av tekniskt kompetenta resurskonsulter eller framåtlutade projekt- och förändringsledare med högsta kompetens inom Ivanti så är ni varmt välkomna att ta kontakt för förfrågan.

Våra experter

Vi lär känna Per

Vi lär känna vår ITSM expert Per Österberg genom att ställa ett antal frågor till honom.

Våra experter

Vi lär känna Timothy Risby

Timothy jobbar som IT Service Management-konsult och utgår från vårt kontor i Malmö.

"En bra partner väntar inte på en spec från oss "det här ska göras", vi vill se en proaktivitet i mycket. Vi ser gärna att man har en partner som är expert på verktyget i sig självt och kommer med förslag till eventuella implementationer eller förbättringar för att passa vår verksamhet. Zitac har visat sig vara en sådan partner"

Jack Langgaard, Service Desk Manager, Capio

Kontakta mig

Blogginlägg

Tre fördelar med Enterprise Service Management

Vad är egentligen ett Enterprise Service Management system? Och vad är fördelarna med att skala upp sin ITSM lösning och gå utanför vanlig IT? I denna artikel benar vi ut vad skillnaden är mellan ITSM och ESM samt ger ett par exempel på när en ESM lösning lönar sig i organisationen.

IT Säkerhet - Förväntning vs. Verklighet

IT Säkerhet är ett ämne dagarna som dessa. Hotet för nya säkerhetsincidenter har ökat markant det senaste och attacker som "Coop-incidenten", "Norsk Hydro" och andra nu kända fall som nu blivit uppmärksammat i media gör att fler verksamheter har fått upp ögonen för hotbilden.

Vad är hyperautomation?

Att det dyker upp nya buzzwords inom IT-sfären är vi vana vid och ett av de hetaste för tillfället är hyperautomation. Tony ger sin förklaring till vad hyperautomation är.

Vill du arbeta med en IT-partner i framkant?
Kontakta oss.

Skriv i dina uppgifter så kontaktar Ebba dig.