Medarbetaren först 

Zitac vill att personer skall kunna prestera maximalt men ur ett långsiktigt hållbart perspektiv. Det innebär att vi utvecklar vårt sätt att arbeta på enskilt och i team. Lika viktigt som jobb och karriär är, behöver man kunna kombinera detta med sin fritid. Zitac strävar hela tiden efter att bli bättre och förändra organisationen i lagom takt för att behålla allt bra men också hålla en hög lägsta nivå.

Man ska ha kul på jobbet och det är en nyckelfaktor vi håller hårt i. Har vi kul på jobbet så följer också våra prestationer med.

Zitac

Trots att vi är en verksamhet med hög tillväxt så är genomsnitts- anställningstiden lång dvs de som börjat på Zitac stannar länge. Medel anställningstiden är sju år, vi ser det som ett bevis på att man trivs men också kan utvecklas över tid.


 

Lediga tjänster

Endpoint Management specialist till växande IT-bolag

Är du ute efter ditt första jobb inom IT branschen, eller är du kanske sugen på att gå vidare från en roll inom IT support?

Zitac söker konsult till Support Services

Zitac söker erfaren konsult inom IT-Operations

IT Säkerhets konsult

Zitac söker en IT Säkerhets konsult som brinner för sitt område!

Unified Endpoint Management konsult

Zitac söker en hungrig och engagerad Unified Endpoint Management konsult

IT Service Management konsult

Zitac söker IT Service Management konsult med placering i Göteborg, Stockholm eller Malmö.

Hittar du ingen tjänst som passar dig?

Skicka gärna ditt CV till: jobb@zitac.se. Vi ser till att rätt ledare får din ansökan. Vi söker alltid erfarna IT-personer med konsultvana och säljare som vill nå resultat och hjälpa oss att utvecklas.

Göteborg

Gruvgatan 39
421 30 Västra Frölunda

Örebro

Vasastrand 11
703 54 Örebro

Stockholm

Gustavslundsvägen 137
167 51 Bromma

Malmö

Västergatan 22
211 21 Malmö

Våra kontor

Lär känna Zitac

Vilka är personerna som utgör Zitac? De senaste åren har vi vuxit med en väldig fart och vi blir ständigt fler och fler.
Här har du en chans att lära känna några av oss lite mer.

Vi lär känna David Arvidsson

David har arbetat inom IT-branschen sedan 2011 med fokus på Enterprise Mobility. Han har nu anslutit sig till Zitac som lösningsarkitekt inom Unified Endpoint Management, med fokus på "Modern Management" för macOS och mobila operativsystemet iOS och Android. Vi ställde David några frågor på ämnet för att lära känna honom bättre. 

Vi lär känna Emma Fridolfsson

Emma går Zitacs talangprogram och utgår från kontoret i Göteborg. Under det sex månader långa programmet ges möjligheten att följa, utvecklas och inspireras av IT-konsulterna på Zitac. Vi ställde några frågor till Emma för att lära känna henne bättre.

Vi lär känna Lama Dahrouge

Lama ansvarar för hanteringen av inkommande larm här på Zitac och utgår från vårt huvudkontor i Göteborg. Vi ställde några frågor till Lama för att lära känna henne bättre. 

Vi lär känna Christopher Bergqvist

Att ha ett brinnande intresse för att hjälpa människor kommer man långt med. Och det har Christopher som tillhör vårt team Support Services och utgår från kontoret i Örebro.

Vi lär känna Andreas Petersson

Att hjälpa kund ute på plats är något Andreas är riktigt bra då. Dels för att han alltid är glad och sprider en go stämning men också för att han är pedagogisk och lugn i sitt bemötande med användarna. En riktigt toppspelare att ha i vårt support team. 

Vi lär känna Joakim Boklund

När det kommer till klienthantering så är Joakim absolut en av dem främsta här på Zitac. Joakim utgår från vårt kontor i Malmö och har lång erfarenhet inom klienthantering och automation. 

Vi lär känna Tommy Edstrand

Tommy är teamleader för experterna på Unified Endpoint Management. Han har lång erfarenhet inom klienthantering och automation och även om han fyller sina dagar med att leda teamet så jobbar han även i många av projekten med våra kunder.  

Vi lär känna André

Som årets medarbetare 2022 är André en av våra riktigt vassa konsulter inom IT Service Management. André hjälper våra kunder bl.a. med att vidga sitt ITSM system till att hitta fler användningsområden än bara hos IT avdelningen.

Vi lär känna Johan

Johan Karlgren är vår expert när det kommer till backup. Med mer än 27 års erfarenhet av backup och IT infrastruktur är Johan en viktig nyckelspelare i Zitacs team. Johan är även IT-chef på Zitac vilket känns tryggt för oss andra. Vi ställde några frågor till Johan för att lära känna honom bättre. 

Vi lär känna Kenny Vigersand

Kenny är vår automationsexpert som hjälper våra kunder eliminera manuella processer för att effektivisera. Kenny arbetar främst med plattformen Decisions där vi är Master reseller i Europa och Kenny är definitivt en av Europas mest kompetenta Decisionsutvecklare.

Vi lär känna Gustav Madeland

Gustav arbetar till vardags i Zitacs team Secure Network där syftet är att bygga säkra och stabila nätverk för våra kunder. Zitac har några av landets vassaste nätverkskonsulter där Gustav är en av dem.

Vi lär känna Linus Appelgren

Linus tillhör Automationsteamet på Zitac och specialiserar sig på bl.a. produkten Decisions. Att kunna utveckla utan kod går extremt snabbt, något Linus blev fascinerad av när han såg Decisions plattform första gången.

Vi lär känna Per

Vi lär känna vår ITSM expert Per Österberg genom att ställa ett antal frågor till honom.

Vi lär känna Samir

Samir utgår från vårt kontor i Örebro och ingår i affärsområdet Secure IT. Med stort engagemang ger Samir förstklassig support till våra kunder genom att drifta deras system. 

Vi lär känna Ebba

Ebba jobbar som kundansvarig och säljare inom affärsområdet Service Management och Automation. En väldigt varierande och social roll där hon varje dag får prata med våra kunder, prospekts, konsulter och partners. 

Vi lär känna Håkan Rydenblom

Håkan jobbar med applikationspaketering på Zitac och med snart 20 års erfarenhet kan vi tryggt säga att Håkan har arbetat med det mesta inom applikationspaketering.

Vi lär känna Klara Stadenfeldt

Klara tillhör ITSM teamet här på Zitac och har sin fördjupning i kundservice produkten Zendesk.

Vi lär känna Gustav Lindholm

Gustav jobbar med digital marknadsföring på vårt Göteborgskontor.

Vi lär känna Emil Lunde

Säg hej till Emil, chef för affärsområdet IT Infrastructure.

Vi lär känna Tony Aronsson

Tony är en stark spelare i automationsteamet på Zitac.

Vi lär känna Rickard Bengtsson

Möt det senaste tillskottet till Göteborgskontoret.

Vi lär känna Daniel Andreasson

Möt Daniel Andreasson en stark och snabb spelare i Zitacs Automations-team.

Vi lär känna Jan Engwall

Träffa vår kollega Jan, IT infrastruktur-arkitekt på vårt Stockholmskontor.

Vi lär känna Timothy Risby

Timothy jobbar som IT Service Management-konsult och utgår från vårt kontor i Malmö.

Vi lär känna Jesper Mathiasson

I vår lär-känna-serie om personerna som utgör Zitac har vi nu kommit till Jesper Mathiasson, VD för Zitac.

Vi lär känna Wille Olander

Säg hej till vår kollega Wille som jobbar i affärsområdet IT Infrastructure.

Vi lär känna Peter Hoas

Möt en av våra uppskattade supporttekniker inom affärsområdet IT Operations.

Vi lär känna Martin Boberg

Martin Boberg jobbar med IT Lifecycle Management och utgår från Stockholmskontoret.

Vi lär känna Patrick Öhrn

Ny kollega inom IT Automation och specialist på Zervicepoint

Vi lär känna Annika Bengtsson

Annika är vår nätverksspecialist jobbar och är en av fyra tjejer på hela planeten som är certifierade på Fortinet nivå 8, och det finns faktiskt bara några få även i Sverige.