Våra tjänster inom IT Säkerhet

Genom att välja en IT-säkerhetspartner med lång erfarenhet och bred kompetens inom området investerar ni i att säkra företagets tillgångar och ger er ett långsiktigt skydd emot Cyber-brott som anses vara ett av de största globala säkerhetshoten idag.

Vill ni slippa oroa er för IT-säkerhet? Låt Zitac ta ett helhetsgrepp om er verksamhets säkerhet eller välj ut specifika delar vi kan komplettera er med.

Backup & Recovery

Backup och återställningstjänster handlar om att säkerställa att er data är skyddad genom att kontinuerligt kopiera och lagra den på ett säkert ställe. Detta gör att ni kan återställa data vid eventuella dataförluster, systemfel eller cyberattacker.

Molntjänster och Infrastruktur

Vi designar, implementerar, projektleder och utvecklar din infrastruktur oavsett om den är hybrid, molnbaserad eller On Premise. Våra konsulter som jobbar med infrastruktur har lång erfarenhet och är certifierade inom de produkter vi använder oss av.

Klientskydd med AI

Förhindra, upptäck och åtgärda hot med AI

Nätverkstjänster

Investera i ett säkert nätverk för ditt företag. Vi levererar anpassade nätverkslösningar för både små och större bolag.

Säkerhetsworkshop

Syftet med workshopen är att uppmärksamma personer i ledande befattningar om hur attacker går till och vad marknadsvärdet i den kriminella världen är. Hur mycket kan det kosta om man trillar dit? Ofta är det stora beslut som ska tas kring IT-säkerhet utan att man vet vad man tar beslut om. Med rätt bakgrundsinfo kan man fatta rätt beslut.

Workshop

Fler tjänster inom IT Säkerhet

Sårbarhetsscan

När gjorde ni senast en sårbarhetsscanning? Zitac utför en analys av er in- och utgående nätverkstrafik. Analysen resulterar i en rapport som kan påvisa bland annat intrångsförsök, vilken typ av trafik era användare nyttjar samt vilka host:ar som använder mest trafik.
Läs mer här

Wifi Site Survey

Känns ert wifi trögt eller upplever ni andra störningar? Zitac är ett företag med spetskompetens inom trådlös kommunikation, vi erbjuder en oberoende wifi survey som kan hjälpa er att hitta orsaken till problemen och därefter föreslå förbättringar för att ni skall få ett optimalt wifi.
Läs mer här

24/7 SOC support

Zitac Security Operations Center erbjuder kunder en effektiv cybersäkerhetsmiljö med proaktiv övervakning (NOC), analys av externa hot samt möjlighet till konfiguration av kritiska system dygnet runt.
Läs mer här

Ett urval av produkter vi använder oss av

Partner

Sentinelone

Vi har valt SentinelOne som leverantör för att skydda dina datorer mot hot.

Partner

Fortinet

Zitac använder Fortinets produkter för att bygga kvalitativa, skalbara och kundanpassade säkerhetslösningar . Vi har certifierade konsulter på Fortinets produkter med högsta certifieringsnivån NSE8.

Partner

BeyondTrust

BeyondTrust är helt klart ett företag som ligger i framkant av teknologin för avancerad Remote Support, fjärrstyrning och Privileged Access Management.

Kundcase

Zitac levererar säkra lösningar för Arlanda Express

"Vi hade ett stort behov av att göra ett omtag gällande vårt nätverk på Arlanda Express. Vi blev rekommenderade att anlita Zitac för detta arbete då de fick fina referenser av andra kunder"
Hanna Larsson, CIO, Arlanda Express

IT säkerhet

Eventkalendern

Säkerhetsevent

Våra seminarier och workshops är till för att ni skall få bättre insikt i våra tekniska lösningar. På våra event utgår vi från hur och varför ni kan använda våra leverantörers produkter, hur andra har gjort och vad som vi sett fungerar bra i verkligheten.

Workshops är utbildning ”light”. Det här är ett bra tillfälle att få djupare teknisk information om hur produkterna fungera och ofta testa själv. Missa inte detta om du verkligen vill veta hur det fungerar.

Så skapar du en marknadsmotor B2B i tuffare tider

I samarbete med Zitac Solutions håller värdarna för Lunch ´n learn ett intressant webinar kring digital marknadsföring b2b.

Läs mer

"Samarbetet med Zitac har infriat våra förväntningar mer än väl - personligt, professionellt och kvalitet är nyckelord för mig när jag tänker på projektet som vi drev tillsammans!"

Hanna Larsson, CIO, Arlanda Express

Artiklar om säkerhet

Skydda dina användare från MFA-fatigue

MFA-fatigue (trötthet), även känd som multifaktorautentiserings-fatigue, är en term som används för att beskriva den frustration och irritation som kan uppstå när en användare ständigt måste ange olika faktorer för att verifiera sin identitet.

Bli en expert på IT nätverk med dessa 5 tips

Att bli duktig på IT Nätverk, eller datanät som vi inbitna kallar det, kräver en hel del av dig. I denna artikel ger Per Rosenlind dig fem tips på hur du kan göra för att bli riktigt vass på datanät

IT Säkerhet - Förväntning vs. Verklighet

IT Säkerhet är ett ämne dagarna som dessa. Hotet för nya säkerhetsincidenter har ökat markant det senaste och attacker som "Coop-incidenten", "Norsk Hydro" och andra nu kända fall som nu blivit uppmärksammat i media gör att fler verksamheter har fått upp ögonen för hotbilden.

Zitacs Säkerhetsexperter

Stärk upp med våra duktiga konsulter

Om ni är i behov av att resursförstärka ett projekt eller behöver en konsult eller ett team som kan stötta er under en tidsbestämd period, så erbjuder vi marknadens mest kompetenta konsulter inom IT Säkerhet. Oavsett om ni är i behov av tekniskt kompetenta resurskonsulter eller framåtlutade projekt- och förändringsledare med högsta kompetens så är ni varmt välkomna att ta kontakt för förfrågan.

Våra experter

Vi lär känna Wille Olander

Säg hej till vår kollega Wille som jobbar i affärsområdet IT Infrastructure.

Våra experter

Vi lär känna Annika Bengtsson

Annika är vår nätverksspecialist jobbar och är en av fyra tjejer på hela planeten som är certifierade på Fortinet nivå 8, och det finns faktiskt bara några få även i Sverige.

Kontakta oss.
Vi blir glada om du hör av dig!

Skriv i dina uppgifter så kontaktar vi dig eller hör av dig till Peter +46 763-11 38 09 Peter.andersson@zitac.se