OM OSS

Med kompetens och engagemang erbjuder vi IT-lösningar som ger konkurrenskraft.

Zitac_Z-ikon-w

Vi älskar IT.
Det var så det började och det är så det är.

Teknikintresset är en stor del av vår drivkraft. Önskan att lära sig allt som går – att vara bäst inom sitt område. När många kan mycket om ett område börjar samarbetet och glädjen i att dela sina kunskaper – internt och med våra kunder. Digitalisering finns i vårt DNA och vi har alltid hjälpt våra kunder med teknik för att utvecklas och nå sina mål.

Zitac levererar djup teknisk kompetens, kreativa lösningar och tjänster till en kundbas som sträcker sig över Europa. Vårt mål är att skapa tydligt värde till de som väljer oss som sin samarbetspartner inom IT. I samarbetet skapas en kreativ miljö där vi med teknikens hjälp bygger magiska lösningar för våra kunder.


 

Zitac-symbol

Dåtid till nutid

Zitac startades 2003 i Göteborg och är privatägt. Vi är idag runt 50 anställda med kontor i Göteborg, Helsingborg, Malmö, Örebro och Stockholm. Våra kunder skiljer sig en del mellan våra affärsområden från bolag under 50 anställda till koncerner med fler än 20 000 anställda såväl i Sverige som utanför landets gränser. Omsättning senaste bokföringsåret var över 90 miljoner SEK.

 

Zitac-symbol

Kunskap och engagemang!

Vi utgår alltid från kompetens och våra kunder oavsett område. Men lika viktigt är det att vi verkligen engagerar oss, vi tycker det är roligt att med teknikens hjälp stötta våra kunder. Vi strävar efter att bli marknads- eller kompetensledande, i bästa fall både och inom alla våra områden. Vårt engagemang har resulterat i långa relationer till våra kunder, vi utvecklas med dem och arbetar aktivt med kompetensöverföring till och mellan kunder.

Zitac-symbol

Anta utmaningen!

Att anta utmaningen är ett av våra ledord. För att kunna och våga anta utmaningen måste vi stödja varandra och veta att vi har varandras stöd. Det är så vi fungerar - det finns alltid en hjälpande hand hos våra kollegor - och tillsammans bygger vi de magiska lösningarna som förändrar våra kunders vardag.

Zitac-symbol

Affärsidé

Zitac skall vara bästa alternativet på marknaden för de kunder som väljer oss.

Vi skall vara det självklara valet för våra kunder att konsultera kring IT-relaterade frågor. Genom vår erfarenhet och kundnära samarbete agerar Zitac som betrodd rådgivare och i många fall även som utförare. Zitac erbjuder tjänster, produkter och lösningar med ledande service, funktion och kompetens inom IT.
Genom aktiv kompetensutveckling och certifiering av personal, ska Zitac leverera konsulter med rätt förutsättning för de uppdrag vi levererar. Vi riktar främst våra tjänster till den Nordiska marknaden, men flera av våra uppdragsgivare är verksamma globalt.

Lär känna Zitac

Vilka är personerna som utgör Zitac? De senaste åren har vi vuxit med en väldig fart och vi blir ständigt fler och fler.
Här har du en chans att lära känna några av oss lite mer.

Vi lär känna Per

Vi lär känna vår ITSM expert Per Österberg genom att ställa ett antal frågor till honom.

Vi lär känna Samir

Denna gång får ni bekanta er med Samir. Samir utgår från vårt kontor i Örebro och ingår i affärsområdet Secure IT. Med stort engagemang ger Samir förstklassig support till våra kunder genom att drifta deras system. 

Vi lär känna Ebba

Vi lär känna Ebba Isacsson som är Account Manager på Zitac.

Vi lär känna Håkan Rydenblom

Håkan har varit på Zitac under en längre tid och fått ta del av verksamhetens positiva tillväxt över åren som gått. Håkan jobbar med applikationspaketering på Zitac och med snart 20 års erfarenhet kan vi tryggt säga att Håkan har arbetat med det mesta inom applikationspaketering.

Vi lär känna Klara Stadenfeldt

Klara är Zitacs första trainee och kommer att rotera på tre affärsområden under sex månaders tid.

Vi lär känna Gustav Lindholm

Gustav jobbar med digital marknadsföring på vårt Göteborgskontor.

Vi lär känna säkerhetsexperten Emil Lunde

Säg hej till Emil, chef för affärsområdet IT Infrastructure.

Vi lär känna Björn Saf

Säg hej till vår kollega Björn som jobbar på IT Operations.

Vi lär känna Tony Aronsson

Vi välkomnar ny kollega i vårt IT-Automation team

Vi lär känna Per Rosenlind

På väg mot den högsta certifieringen hos Fortinet, NSE8.

Vi lär känna Rickard Bengtsson

Möt det senaste tillskottet till Göteborgskontoret.

Vi lär känna Daniel Andreasson

Möt Daniel Andreasson en stark och snabb spelare i Zitacs Automations-team.

Vi lär känna Jan Engwall

Träffa vår kollega Jan, IT infrastruktur-arkitekt på vårt Stockholmskontor.

Vi lär känna Timothy Risby

Timothy jobbar som IT Service Management-konsult och är Malmökontorets senaste tillskott.

Vi lär känna Elin Charlez

Hur är det att jobba som drift- och supporttekniker på Zitac? Elin ger oss svaren!

Vi lär känna Jesper Mathiasson

I vår lär-känna-serie om personerna som utgör Zitac har vi nu kommit till Jesper Mathiasson, VD för Zitac.