OM OSS

Med kompetens och engagemang erbjuder vi IT-lösningar som ger konkurrenskraft.

Zitac_Z-ikon-w

Vi älskar IT.
Det var så det började och det är så det är.

Teknikintresset är en stor del av vår drivkraft. Önskan att lära sig allt som går – att vara bäst inom sitt område. När många kan mycket om ett område börjar samarbetet och glädjen i att dela sina kunskaper – internt och med våra kunder. Digitalisering finns i vårt DNA och vi har alltid hjälpt våra kunder med teknik för att utvecklas och nå sina mål.

Zitac levererar djup teknisk kompetens, kreativa lösningar och tjänster till en kundbas som sträcker sig över Europa. Vårt mål är att skapa tydligt värde till de som väljer oss som sin samarbetspartner inom IT. I samarbetet skapas en kreativ miljö där vi med teknikens hjälp bygger magiska lösningar för våra kunder.


 

Zitac-symbol

Dåtid till nutid

Zitac startades 2003 i Göteborg och är privatägt. Vi är idag runt 50 anställda med kontor i Göteborg, Helsingborg, Malmö, Örebro och Stockholm. Våra kunder skiljer sig en del mellan våra affärsområden från bolag under 50 anställda till koncerner med fler än 20 000 anställda såväl i Sverige som utanför landets gränser. Omsättning senaste bokföringsåret var över 90 miljoner SEK.

 

Zitac-symbol

Kunskap och engagemang!

Vi utgår alltid från kompetens och våra kunder oavsett område. Men lika viktigt är det att vi verkligen engagerar oss, vi tycker det är roligt att med teknikens hjälp stötta våra kunder. Vi strävar efter att bli marknads- eller kompetensledande, i bästa fall både och inom alla våra områden. Vårt engagemang har resulterat i långa relationer till våra kunder, vi utvecklas med dem och arbetar aktivt med kompetensöverföring till och mellan kunder.

Zitac-symbol

Anta utmaningen!

Att anta utmaningen är ett av våra ledord. För att kunna och våga anta utmaningen måste vi stödja varandra och veta att vi har varandras stöd. Det är så vi fungerar - det finns alltid en hjälpande hand hos våra kollegor - och tillsammans bygger vi de magiska lösningarna som förändrar våra kunders vardag.

Zitac-symbol

Affärsidé och vision

I nära samarbete med våra uppdragsgivare och partners ska Zitac erbjuda tjänster och lösningar med ledande service, funktion och kompetens. Genom aktiv kompetensutveckling och certifiering av personal, ska Zitac leverera konsulter med rätt förutsättning för de uppdrag vi levererar. Vi riktar främst våra tjänster för den Nordiska marknaden, men flera av våra uppdragsgivare är verksamma globalt.