Om Oss

Med kompetens och engagemang erbjuder vi IT-lösningar som ger konkurrenskraft. 

Vi älskar IT.
Det var så det började
och det är så det är.

Teknikintresset är en stor del av vår drivkraft. Önskan att lära sig allt som går – att vara bäst inom sitt område. När många kan mycket om ett område börjar samarbetet och glädjen i att dela sina kunskaper – internt och med våra kunder. Digitalisering finns i vårt DNA och vi har alltid hjälpt våra kunder med teknik för att utvecklas och nå sina mål.

Zitac levererar djup teknisk kompetens, kreativa lösningar och tjänster till en kundbas som sträcker sig över Europa. Vårt mål är att skapa tydligt värde till de som väljer oss som sin samarbetspartner inom IT. I samarbetet skapas en kreativ miljö där vi med teknikens hjälp bygger magiska lösningar för våra kunder.

zitac_symbol
Zitac_Goteborg

Dåtid till nutid.

Zitac startades 2003 i Göteborg och är privatägt. Vi är idag 60+ anställda med kontor i Göteborg, Helsingborg, Malmö, Örebro och Stockholm. Våra kunder skiljer sig en del mellan våra affärsområden från bolag under 50 anställda till koncerner med fler än 20 000 anställda såväl i Sverige som utanför landets gränser.

Kunskap och engagemang

Vi utgår alltid från kompetens och våra kunder oavsett område. Men lika viktigt är det att vi verkligen engagerar oss, vi tycker det är roligt att med teknikens hjälp stötta våra kunder. Vi strävar efter att bli marknads- eller kompetensledande, i bästa fall både och inom alla våra områden. Vårt engagemang har resulterat i långa relationer till våra kunder, vi utvecklas med dem och arbetar aktivt med kompetensöverföring till och mellan kunder.

Zitac_kunskap
Zitac_kundnara

Affärsidé

Vi skall vara det självklara valet för våra kunder att konsultera kring IT-relaterade frågor. Genom vår erfarenhet och kundnära samarbete agerar Zitac som betrodd rådgivare och i många fall även som utförare. Zitac erbjuder tjänster, produkter och lösningar med ledande service, funktion och kompetens inom IT.

Genom aktiv kompetensutveckling och certifiering av personal, ska Zitac leverera konsulter med rätt förutsättning för de uppdrag vi levererar. Vi riktar främst våra tjänster till den Nordiska marknaden, men flera av våra uppdragsgivare är verksamma globalt.

Att anta utmaningen

Att anta utmaningen är ett av våra ledord. För att kunna och våga anta utmaningen måste vi stödja varandra och veta att vi har varandras stöd. Det är så vi fungerar - det finns alltid en hjälpande hand hos våra kollegor - och tillsammans bygger vi de magiska lösningarna som förändrar våra kunders vardag.

Vårt dotterbolag Zitac Solutions

2018 bildades Zitac Solutions som en effekt av att ett av våra affärsområden (dåvarande Marketing Solutions) växte sig större och tjänsteportföljen blev bredare. Våra kollegor på Zitac Solutions jobbar idag med att införa teknik och stödsystem för sälj- och marknadsavdelningar. Främst digitala lösningar för webb och e-handel men även lösningar inom DAM, PIM och systemintegration. Detta för att förbättra hela organisationens möjlighet till digitalisering som leder till effektivare arbetssätt. Med andra ord så hjälper Zitac Solutions till att digitalisera, integrera och automatisera.

Läs mer om Zitac Solutions

 

Fortsätt hänga med.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet skickas ut en gång i månaden