IT SERVICE MANAGEMENT

Med hjälp innovativa Enterprise Service management lösningar uppnår kunder effektiva tjänsteleveranser och användarupplevelser i världsklass.

Zitac-Service_management_icon

Zitac är en av Nordens mest fokuserade Service Management partners

med tjänster och lösningar levererade i hela Europa. Vårt erbjudande riktar sig främst mot medelstora och stora organisationer som vill arbeta med en kundnära och långsiktig kompetenspartner.

 

Val av plattform

Zitac har valt att arbeta med etablerade plattformar och verktyg för Enterprise Service Management, såsom Ivanti Service Manager och BeyondTrust Remote Support, men också bygga egna Self-service portaler och processer med Decisions, som bland annat Gartner har lyft fram kring ledande automationsplattformar.

Som om inte det vore nog har vi även Onify. En helt ny plattform för digitalisering och ett helt nytt sätt att göra IT-tjänster tillgängliga för användare. Plattformen integrerar och samlar information från flera system – i ett enkelt och sökbart gränssnitt. Responsen på Onify har varit enorm från våra kunder och antalet användningsområden växer ständigt.

Med hjälp av vår ITSM assessment hjälper vi dig att välja rätt plattform.

  • Allt
  • Kundcase
  • Utbildning
  • Partner
  • Tjänst

Ljusdals Kommun Levererar IT tjänster med Onify

Ljusdals kommun levererar IT-tjänster med Onify som ServicePortal.

Ivanti Service Manager (powered by HEAT) – Kursöversikt

Utbildningen bygger på senaste tillgängliga versionen och riktar sig till personer som är bekanta med Ivanti Service Desk och därmed innehar en grundförståelse i produkt och gränssnitt.

Ivanti

IT Lifecycle Management och Service Management är det bästa sättet att beskriva vår nygamla leverantör som bildades från bolagen Heat och LANDESK.

BeyondTrust

BeyondTrust är helt klart ett företag som ligger i framkant av teknologin för avancerad Remote Support, fjärrstyrning och Privileged Access Management.

Automation och Self Service hos Karlstads Kommun

Karlstads Kommun satsar på Self Service och Automation med Ivanti Service Desk för att underlätta för användarna och IT-avdelningen.

Användarfokus i världsklass

Zitac levererade Ivantis integrerade IT Management system och ServiceDesk, som vi implementerade i tre steg.

IT Service Management Assessment

Våra erfarna konsulter hjälper genom workshopmetodik att identifiera vart ni står idag och kartlägger vilka delar som är viktigast för er organisation framåt.

Onboarding

Zitac har hjälpt många organisationer med att bygga automation kring processer runt den anställde.

Remote control

Supportera alla medarbetare oavsett system, enhet, plats och språk.

Enterprise Service Management

ServiceDesk revolutionen händer nu!