Stöd för er verksamhets interna och externa digitala flöden

Vi på Zitac hjälper dig med allt ifrån att sätta upp ett införande-projekt som är anpassat efter dina förutsättningar och behov, till valet av system och hur ni vill jobba med era interna och externa flöden i vardagen och framtiden.

Tjänst

Customer Service Management

Korta ner väntetider och effektivisera serviceprocesser genom att eliminera behovet av manuellt arbete. 

Tjänst

HR processer

Zitac har hjälpt många organisationer med att bygga automation kring processer runt den anställde.

Tjänst

Remote control

Låt Zitac hjälpa dig med systemstöd för att supportera alla medarbetare oavsett system, enhet, plats och språk.

Tjänst

Enterprise Service Management

Vi hjälper dig ta ditt ITSM system eller ärehanteringssystem till att skalas upp i organisationen och användas på många andra delar av verksamheten

IT Service Management Assessment

Står ni i startgroparna att införa Self-service för användarna men vet inte vart ni ska börja? Vill ni öka graden av automation men vet inte hur det går till? Har ni svårt att komma vidare med ert ITSM eller ESM projekt? Vi hjälper er ta första steget med vår workshop.

Workshop
Workshop

Kundcase

Capio - Investeringen i ESM har gett otroliga skalmöjligheter på kort tid

"Zitac har hjälpt oss med en effektiv och enhetlig Enterprise Service Management lösning" - Jack Langgaard | Capio

Enterprise Service Management

Produkter vi använder oss av

Zendesk

Zendesks ärendehanteringsystem gör det enkelt för er att leverera kundservice i toppklass. Möt era kunder i flera kanaler via omnichannel, förse er verksamhet med rätt data och se till att ni får nöjda kunder & medarbetare.

Zervicepoint

Oavsett om tidsbristen beror på dålig datakvalitet eller frustration över ineffektiva verksamhetsprocesser i ditt dagliga arbete, så kan Zervicepoints digitala plattform automatisera och förenkla. På så vis kan du koncentrera dig på vad som verkligen är viktigt för din verksamhet.

Ivanti

IT Lifecycle Management och Service Management är det bästa sättet att beskriva vår nygamla leverantör som bildades från bolagen Heat och LANDESK.

Licenser

Köp era licenser via oss så garanterar vi att ni får en hel del kunskapsutbyte och erfarenhet på köpet.

Implementation

Låt oss korta ner startsträckan från köp tills ni går live. Som implementationspartner ser vi till att ni får en så bra start med ert system som möjligt.

Konsultation

Zitac kan erbjuda dig några av marknadens vassaste konsulter när behov uppstår. Vi är lyhörda och skräddarsyr uppdragen efter era önskemål.

Fler tjänster inom Enterprise Service Management

Sårbarhetsscan

När gjorde ni senast en sårbarhetsscanning? Zitac utför en analys av er in- och utgående nätverkstrafik. Analysen resulterar i en rapport som kan påvisa bland annat intrångsförsök, vilken typ av trafik era användare nyttjar samt vilka host:ar som använder mest trafik.
Läs mer här

Wifi Site Survey

Känns ert wifi trögt eller upplever ni andra störningar? Zitac är ett företag med spetskompetens inom trådlös kommunikation, vi erbjuder en oberoende wifi survey som kan hjälpa er att hitta orsaken till problemen och därefter föreslå förbättringar för att ni skall få ett optimalt wifi.

24/7 SOC support

Zitac Security Operations Center erbjuder kunder en effektiv cybersäkerhetsmiljö med proaktiv övervakning (NOC), analys av externa hot samt möjlighet till konfiguration av kritiska system dygnet runt.
Läs mer här 

Ready for Your Favorite Plugins

Our themes are compatible with all the major you know, love, and rely on. Page Builder, WooCommerce, and Jetpack, just to name a few.

High Quality, Vetted, Secure Code

Based on the benchmark Underscores starter theme, our theme code is thoroughly vetted and secure.

SEO Optimized

Our code meets the latest SEO standards giving your site the best chance of ranking well.

”Zitac är duktiga på att lyssna in, förstår oss och är snabba på konkreta lösningar. Ni kommer på de bästa lösningarna åt oss – så att vi istället kan fokusera på våra användare”

Anna Södling, Senior ITSM Specialist, Geely Business Center

Eventkalendern

Kommande event

Våra seminarier och workshops är till för att ni skall få bättre insikt i våra tekniska lösningar. På våra event utgår vi från hur och varför ni kan använda våra leverantörers produkter, hur andra har gjort och vad som vi sett fungerar bra i verkligheten.

Workshops är utbildning ”light”. Det här är ett bra tillfälle att få djupare teknisk information om hur produkterna fungera och ofta testa själv. Missa inte detta om du verkligen vill veta hur det fungerar.

Onify

Onify - Ditt interna Google Webinar

Bemästra sök med ditt interna Google. Lär dig hur enkelt det är att hantera din data mellan olika system i ett och samma gränssnitt.

Läs mer

Artiklar från våra konsulter

Inför upphandling av ITSM

Det finns många saker som kan vara bra att veta inför upphandling av ITSM (Information Technology Service Management). Här delar våra ITSM experter några tips på vad som kan vara bra att tänka på inför en upphandling

Så lyckas du med ”Shift left” i din supportorganisation!

Brottas du med för långa ledtider på incidenter och problem? Lägger dina specialister för mycket tid på att lösa incidenter och problem? Vi går igenom hur ni kan arbeta smart för att ligga steget före och utveckla er It miljö med shift left principen.

Tre fördelar med Enterprise Service Management

Vad är egentligen ett Enterprise Service Management system? Och vad är fördelarna med att skala upp sin ITSM lösning och gå utanför vanlig IT? I denna artikel benar vi ut vad skillnaden är mellan ITSM och ESM samt ger ett par exempel på när en ESM lösning lönar sig i organisationen.

Zitacs Service Management experter

Stärk upp med marknadens vassaste konsulter

Om ni är i behov av att resursförstärka ett projekt eller behöver en konsult eller ett team som kan stötta er under en tidsbestämd period, så erbjuder vi marknadens mest kompetenta konsulter inom Service Management. Oavsett om ni är i behov av tekniskt kompetenta resurskonsulter eller framåtlutade projekt- och förändringsledare med högsta kompetens så är ni varmt välkomna att ta kontakt för förfrågan.

Våra experter

Vi lär känna Klara Stadenfeldt

Klara tillhör ITSM teamet här på Zitac och har sin fördjupning i kundservice produkten Zendesk.

Våra experter

Vi lär känna Timothy Risby

Timothy jobbar som IT Service Management-konsult och utgår från vårt kontor i Malmö.

Kontakta oss.
Vi blir glada om du hör av dig!

Skriv i dina uppgifter så kontaktar vi dig eller hör av dig till Ebba +46-31 350 22 08 ebba.isacsson@zitac.se