Microsoft Solutions partner 

Zitac stärker sitt partnerskapMicrosoft solutions partner security
med Microsoft

Vi på Zitac är glada att meddela att vi har fördjupat vårt partnerskap med Microsoft genom att bli utsedda som en Solutions Partner inom området Säkerhet. Detta visar att Zitac arbetar aktivt med att införa produkter från Microsofts olika säkerhetslösningar med framgång. Vi har främst fokuserat på tjänster som bland annat: Azure AD Premium funktioner, Defender for Office , Defender for Endpoints och Sentinel.
Vi har också uppfyllt de certifieringskrav som gäller för dessa produkter och denna partnernivå.

Zitac är sedan tidigare en betrodd partner till Microsoft där vi är Solutions Partner inom Modern Workplace Enterprise. Denna nya utnämning inom Säkerhet bekräftar vårt engagemang och expertis inom området och visar att vi kontinuerligt strävar efter att vara i framkant när det gäller teknik och säkerhet.

I en tid där cyberhot ständigt utvecklas, är det av yttersta vikt att ha pålitliga säkerhetslösningar. Genom vårt nära samarbete med Microsoft kan vi erbjuda våra kunder de mest avancerade verktygen och resurserna för att skydda deras verksamhet. Här kan du läsa mer om våra tjänster Modern arbetsplats.

Här kan du läsa mer om vad det innebär att vara Microsoft solutions partner inom Säkerhet

Vi ser fram emot att fortsätta vår resa tillsammans med Microsoft och att erbjuda våra kunder ännu fler innovativa lösningar inom säkerhet och teknik.

Kontakta oss för att lära dig mer →

Solutions Partner Modern Work Enterprise

Zitac är numera stolta innehavare av den prestigefyllda utmärkelsen Modern Work Solution Partner från Microsoft. Denna utmärkelse bevisar Zitacs höga nivå av kompetens och affärsvolym inom området.

Microsoft

Som en solutions partner för modern arbetsplats, samarbetar Zitac med Microsoft för att leverera innovativa lösningar som omdefinierar den moderna arbetsmiljön, genom att integrera teknik och verktyg som främjar produktivitet, samarbete och säkerhet.