Zitacs guider

Zitac

Läs vår E-bok om cybersäkerhet

IT-chefens guide till ökad cybersäkerhet Cyberattacker, intrångsförsök, sabotage och utpressningar blir inte bara fler och fler, de blir dessutom allt mer sofistikerade. I vår guide kommer vi att gå igenom vanliga typer av säkerhetsproblem inom IT som företag och organisationer kan drabbas av och hur man gör för att undvika dem.

Läs mer

Cybersäkerhet

Cyberhoten blir fler och fler, dessutom mer sofistikerade. Det senaste året har hela 80% av svenska bolag drabbats. Men hur går man tillväga för att identifiera hot och skydda verksamheten? Läs vår E-bok om de vanligaste säkerhetsriskerna och hur man undviker dem.

AI i Affärsprocesser

Dyk djupt in i AI-automation och dess betydelse för dagens affärsstrategier. Ta del av Vår partner Decisions omfattande whitepaper 'Automating AI' som erbjuder unika perspektiv och konkreta exempel på hur företag kan integrera och maximera AI-teknologier.

  • Visa alla
  • Information
  • Blogg

Inför upphandling av ITSM

Det finns många saker som kan vara bra att veta inför upphandling av ITSM (Information Technology Service Management). Här delar våra ITSM experter några tips på vad som kan vara bra att tänka på inför en upphandling

Tre anledningar till varför ni ska utveckla i No-Code

Tre anledningar till att ni ska utveckla i en no-code plattform. I denna artikeln beskriver Jens fördelarna med att utveckla i no-code.

Hur man bäst sätter upp sina accesspunkter till Wifi

Många undrar idag hur man bäst sätter upp sina accesspunkter för att det ska fungera på bästa sätt. Särskilt nu när många arbetar hemifrån och du själv behöver kontrollera hastigheten på ditt wifi. Ta del av Pers bästa tips kring hur du ska tänka om Wifi-design

Zitacs experter

Stärk upp med våra duktiga konsulter

Det är våra duktiga konsulter som skriver våra guider som ni kan ta del av kostnadsfritt. Om ni är i behov av att resursförstärka ett projekt eller behöver en konsult eller ett team som kan stötta er under en tidsbestämd period, så erbjuder vi marknadens mest kompetenta IT-konsulter. Oavsett om ni är i behov av tekniskt kompetenta resurskonsulter eller framåtlutade projekt- och förändringsledare med högsta kompetens så är ni varmt välkomna att ta kontakt för förfrågan.

Våra experter

Vi lär känna Wille Olander

Säg hej till vår kollega Wille som jobbar i affärsområdet IT Infrastructure.

Våra experter

Vi lär känna Peter Hoas

Möt en av våra uppskattade supporttekniker inom affärsområdet IT Operations.

Kontakta oss. Vi blir glada om du hör av dig!

Vill du veta mer om någon av våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig? Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig inom kort. Och tycker du att det är krångligt att fylla i formuläret, går det så klart lika bra att ringa: +46-31-709 61 90

Här hittar du fler kontaktuppgifter