Zitac guldsponsor till Team Rynkeby

I år är det åttonde året i rad som vi har valt att sponsra Team Rynkebys insamling till Barncancerfonden. Vi tycker att det är viktigt att stötta barn och deras familjer som drabbas av cancer, och vi är stolta över att kunna bidra till att ge barnen bästa möjliga vård och omsorg.

Team Rynkeby är en grupp personer som cyklar till Paris varje år för att samla in pengar till barncancerfonden. Deras mål är att bidra till att förbättra livet för barn och ungdomar som drabbats av cancer, och vi är stolta över att kunna vara en del av detta viktiga arbete.

Som guldsponsor vill vi bidra till att öka kunskapen om cancer hos barn, och hoppas att vi med vårt stöd kan bidra till att fler barn kan få den hjälp och vård de behöver. Vi tror att alla barn förtjänar den bästa möjliga vården, och vi hoppas att vårt stöd kan bidra till att göra skillnad för barn och deras familjer som drabbas av cancer.

Vi är tacksamma för allt det hårda arbete som Team Rynkeby och Barncancerfonden gör. Vi uppmuntrar alla att stötta Team Rynkeby och barncancerfonden på det sätt som passar bäst. Det kan vara genom att ge en donation, eller genom att delta i insamlingen själv genom att cykla till Paris eller delta i någon av deras andra aktiviteter. 

Läs mer om deras arbete >