Veeam Certifiering

Off-site backup competency

Zitac är först ut bland Svenska företag att erhålla Veeams Off-site Backup kompetens.

Off-Site Backup-kompetens är en prestigefylld utmärkelse som ges av branschledande leverantören Veeam till teknikleverantörer som demonstrerar expertis i utveckling och implementering av off-site backup-lösningar med hjälp av Veeams teknik. Certifieringen erkänner Zitacs engagemang för att tillhandahålla sina kunder säkra och tillförlitliga off-site backup-tjänster, vilket säkerställer att deras data alltid är säker, tillgänglig och återställbar.

"Vi är otroligt stolta över att ha erhållit Off-Site Backup-kompetens och att vara det första svenska företaget att göra det," säger Johan Karlgren, "Vårt team har arbetat hårt för att utveckla och implementera robusta off-site backup-lösningar för våra kunder, och den här certifieringen är ett bevis på deras kompetens och engagemang."

 

Zitacs Off-Site Backup-kompetens certifiering är en betydande milstolpe och stärker positionen som en ledande tekniklösningsleverantör i Sverige. Med denna prestation är Zitac redo att fortsätta sin tillväxtresa.

Tjänst

Veeam Cloud Connect Backup

Zitac as a service provider to Veeam offer cloud repository as a service to the customers (tenants). Veeam Backup & Replication let us to setup cloud infrastructure so that tenants can send their data to the cloud and store it there in an easy and secure way.

Partner

Veeam

Veeam Software utvecklar och leder marknaden kring backup, disaster recovery och intelligent data management för såväl virtuell och fysisk infrastruktur som cloud. Zitac har valt att arbeta med Veeam för att erbjuda en komplett backup tjänst för våra kunder.