Kontinuitet i organisationen

Återställ viktig data och applikationer snabbt i händelse av en katastrof, vilket minimerar påverkan på verksamheten.

Ta del av spetskompetens

Ta del av värdefull kunskap och erfarenhet av våra experter på backup så att ditt team kan fokusera på affärskritisk utveckling.

Lev upp till krav

Uppfyll lagkrav och håll ditt företag i enlighet med regler för att undvika potentiella juridiska problem.

Backup - Er trygghet till säker drift

Vi vet hur viktigt det är att skydda företagets viktigaste tillgång – information. Vi står idag inför mängder av risker som kräver genomtänkta säkerhetsstrategier.

Cyberhot som ransomware blir alltmer sofistikerade och kan kryptera kritisk företagsdata vilket tvingar organisationer att antingen betala lösesummor eller förlora viktig information. Oavsiktlig radering av data, vare sig det är genom mänskliga misstag eller tekniska fel utgör en annan betydande risk. Dessa incidenter kan leda till driftsstörningar för er verksamhet. Ytterligare en aspekt är den ökande komplexiteten i regelverk kring dataskydd och integritet, såsom GDPR. Företag måste säkerställa att deras backup-system uppfyller dessa rättsliga krav för att undvika böter och rättsliga åtgärder.

Off-site backup

Minska investeringar och därmed även den kostsamma hanteringen av egen hårdvara. Med vår tjänst Off-site backup så sparar du din data hos oss. Vi tillhandahåller licenser för Veeam Backup och du väljer vad som ska backas och skickas till Zitacs moln. Datan sparas inom Sverige och du har möjlighet att spara på Immutable storage för att ytterligare säkra din data. Vi tar även ut din data på Tape för att därmed skapa en airgaped process för långtidsförvaring och säkrad data för påverkan.

 

Zitac var först ut bland Svenska företag att erhålla Veeams Off-site Backup-kompetens. Off-Site Backup-kompetens är en prestigefylld utmärkelse som ges av branschledande leverantören Veeam till teknikleverantörer som demonstrerar expertis i utveckling och implementering av off-site backuplösningar med hjälp av Veeams teknik.

Läs hela artikeln →

Backup på office 365 - Naturligtvis!

Allt fler företag flyttar från ”on-prem-lösningar” med Exchange till Office 365. Det är en helt naturlig utveckling men för den skull får man inte göra avkall mot de regler som gällde förr. Hotbilden ökar ständigt samtidigt med strängare regler, vilket innebär ett ökat värde med en fungerande backup för Office 365.

KeepIT - marknadens bästa cloud-to-cloud backup lösningar →

Zitac erbjuder backup med Keepit i flera olika paketeringar - Backup som tjänst, backup i egen regi, extern backup och backup av er backupmiljö. Er Backup är vårt ansvar och du får alltid med dig support, utbildning och driftstöd när du väljer Zitac som partner för din backup.

IT-säkerhet, bygg IT-säkerhetsstrategi

Drift och support

Hos oss slutar inte engagemanget efter att lagringslösningen är implementerad. Vi förstår vikten av kontinuerlig övervakning, drift och support för att säkerställa att din backup fungerar optimalt och säkert. Därför erbjuder vi skräddarsydda drift- och supporttjänster.

Med vår support kan du vara trygg med att din data är i säkra händer, dygnet runt. Vi är här för att säkerställa att din data är återläsningsbar och förvaras säkert.

Backup som tjänst

Låt våra konsulter göra vad de är absolut bäst på. Hantera och ta hand om din backup data. I vår managerade backup-tjänst övervakar vi din backup, reagerar vid larm, utför kontinuerliga återläsningstester samt uppdaterar mjukvara. För att säkerställa att din data går att återläsa den dagen du behöver den. Oavsett om det handlar om att lokalisera störningskällor, mäta signalstyrka eller analysera datatrafik, kan vi ge dig en omfattande insikt i ditt nätverks hälsa.

Fördelar med vårt backup som tjänst erbjudande →

Minimala driftstopp - Snabb återställningsförmåga säkerställer att din verksamhet kan fortsätta utan större avbrott.

Kostnadseffektivt - Eliminera behovet av stora initiala investeringar i infrastruktur och underhåll.

Skalbarhet - Våra lösningar växer med ditt företag, så du kan enkelt justera din backupstrategi

Regelbundenhet och compliance - Vi ser till att din backup-lösning följer aktuella branschstandarder och lagkrav.

 

"Med god kunskap och servicenivå har Zitac hjälpt oss att bli mer säkra och effektiva. Arbetsplats som tjänst gör att vi alltid har full produktivitet 
på våra medarbetare, utan att riskera säkerheten.

 


Markus Duvell
CTO
Interflora

 

"Samarbetet med Zitac är väldigt öppet och transparent. Man är ärlig i sitt bemötande med oss och vi känner att Zitac är där för att leverera en bra lösning.

 
 


Andreas Mûller
Endpoint Services Manager
Xylem

 

"Samarbetet med Zitac har infriat våra förväntningar mer än väl - personligt, professionellt och kvalitet är nyckelord för mig när jag tänker på projektet som vi drev tillsammans!"

 
 


Hanna Larsson
CIO
Arlanda Express

Våra partners

Zitac som backup partner

Med våra lagringslösningar skapar vi en arbetsmiljö där medarbetare kan känna sig trygg med sin data. Vi förstår vikten av att skydda företagets och medarbetarnas information, samtidigt som vi säkerställer en smidig återställningsprocess vid behov. Vår målsättning är att era medarbetare ska kunna fokusera på sina arbetsuppgifter utan att behöva oroa sig för förlust av data. Med oss kan ni vara säkra på att er data är säkert lagrade och skyddade med de senaste och mest pålitliga backup- och återställningslösningarna på marknaden.

Vad innebär Zitacs backup och återställningstjänster?
Zitacs Backup och återställningstjänster handlar om att säkerställa att er data är skyddad genom att kontinuerligt kopiera och lagra den på ett säkert ställe. Detta gör att ni kan återställa data vid eventuella dataförluster, systemfel eller cyberattacker.
Varför är Zitac rätt IT-partner för backup och återställning?
Zitac har lång erfarenhet och djup expertis inom backup och återställning. Vi använder de senaste teknologierna från våra partners för att säkerställa att er data är säker och kan återställas snabbt. Vårt team är dedikerat till att erbjuda skräddarsydda lösningar som passar just era behov.
Hur ofta utförs backup av min data?
Frekvensen för backup kan anpassas efter era specifika behov och krav. Vi erbjuder allt från dagliga till veckovisa backups, och kan även implementera kontinuerligt dataskydd för realtidsbackup.
Vad händer om jag behöver återställa data?
Om du behöver återställa data, är det bara att kontakta vårt supportteam. Vi har beredskap 24/7 för att säkerställa att din verksamhet kan återgå till normal drift så snabbt som möjligt. Vår återställningsprocess är snabb och effektiv, med minimal störning för din verksamhet.
Hur säkerställer Zitac säkerheten för min backup?
Säkerheten är vår högsta prioritet. Vi använder kryptering och säkra datacenter för att skydda din backup. Dessutom följer vi strikta säkerhetsprotokoll och industristandarder för att garantera att din data är skyddad mot obehörig åtkomst och cyberhot.
Kan Zitac hjälpa till med backup och återställning för molnbaserade tjänster?
Ja, vi erbjuder lösningar för backup och återställning för både on-premise och molnbaserade system. Vi kan hjälpa er att säkerställa att era data i molnet är skyddade med samma höga standard som för traditionell IT-infrastruktur.
Vad skiljer Zitac från andra leverantörer av backup?
Det som skiljer Zitac är vår personliga approach och anpassningsbara tjänster. Vi förstår att varje företag har unika behov och vi strävar efter att erbjuda lösningar som exakt matchar dessa behov. Vi har arbetat erbjudit säkerhetskopiering till våra kunder sedan starten 2003 och hjälper alltifrån mindre till större globala kunder.

Back[up] to basics

"Back[up] to Basics" med Jonas Thonell är en omfattande videoserie skapad för att vägleda dig genom backup-processens alla skeden. Denna serie är designad för att få en inblick i hur man effektivt arbetar med backup och dataskydd. Jonas går igenom begrepp inom lagring och ger råd och tips på lagringsstrategier. Perfekt för dig som vill stärka sin backup-strategi med goda råd från våra experter.

Fri rådgivning för att se över er backup-strategi

Kontakta oss.
Vi blir glada om du hör av dig!

Vill du veta mer om någon av våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig? Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig inom kort.

Och tycker du att det är krångligt att fylla i formuläret, går det så klart lika bra att ringa till oss: +46-31-709 61 90