Zitacs Utbildningar

Utbildning är en viktig del av vår leverans. Vi genomför därför utbildningar och workshops i egen regi eller agerar återförsäljare för våra partners.

Utbildning

Applikations-paketering med Microsoft App-V

Instruktörsledd utbildning som omfattar tre dagar. Kursen innefattar kunskap om hur man installerar, konfigurerar och administrerar hela Microsoft Application Virtualization (App-V) plattformen.

Läs mer

Anmäl dig till nästa utbildning

Zitac erbjuder utbildningar inom många områden. Nedan ser du alla våra kommande kurstillfällen.
För att vara säker på att inte missa något kurstillfälle kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Applikationspaketering med Microsoft App-V

Kursen innefattar kunskap om hur man installerar, konfigurerar och administrerar hela Microsoft Application Virtualization-plattformen.

Den inkluderar hur man skapar och uppdaterar virtuella applikationspaket samt går igenom alla fördelar med att använda den nya versionen App-V 5.0. Efter fullföljd kurs kommer man att kunna beskriva och förstå vilken distributionsmetod som är bäst lämpad för den egna organisationens förutsättningar och behov.

Läs mer

8 - 10 Nov

Applikationspaketering med InstED

I samband med att många applikationer idag levereras i MSI-format (Windows Installer) kan man redigera och konfigurera dessa med hjälp av tranformfiler (MST) och uppnå fullgoda installationer. Den här kursen utgår från InstEd som är en gratis MSI-editor. Visserligen är det inte lika enkelt och man kan inte anpassa lika mycket med InstED som med ett mer avancerat paketeringsverktyg, men man kommer en bra bit på vägen.

Läs mer

21 Nov

Applikations-Paketering Med PSADT

Det finns idag flera sätt att paketera applikationer. De traditionella metoderna är MSI och  virtuella format såsom Microsoft App-V. Sedan augusti 2013 finns också gratisverktyget PowerShell App Deployment Toolkit (PSADT)  som är baserat på PowerShell och har fått ett stort genomslag för paketering idag. Denna kurs är tänkt att ge deltagaren kunskaper,  förutsättningar och best practices så att man kan på egen hand börja paketera med PSADT. 

Läs mer

22-25 Nov

Symantec Workflow Solution Grundkurs

Denna utbildning vänder sig till dem som önskar få grundläggande kunskaper i Symantec Workflow Solution och efter avslutad kurs kunna skapa sina första automatiserade processer på egen hand. Utbildningen genomförs av våra kunnigaste utvecklare och med god pedagogisk kunskap.

Läs mer

6-7 Dec

Applikationspaketering med Admin Studio

Utbildningen genomförs med Flexeras utbildningsmateriel och utbildare och i samarbete med distributören Mindgrape Sverige AB

AdminStudiokursen lär ut hur man använder AdminStudio för att ompaketera traditionella installationer till Windows Installerpaket och hur man anpassar paketen för att möta specifika behov. I den här kursen får man också erfarenhet av att skapa transforms för befintliga tredjeparts MSI-paket och identifiera och lösa konflikter mellan paket före distribution av applikationerna.

Läs mer

Adminstudio

Adminstudio - Workshop

Zitac erbjuder skräddarsydda workshops i paketeringsvertyget Flexera AdminStudio där agendan sätts samman utifrån kundens behov.
Beroende på kundens önskemål så kan Zitac antingen komma ut till kunden eller vi kan hålla till i Zitacs utbildningssal.

Ett förkrav är dock att kundens licenser används vid tillfället eftersom Flexeras licensieringsmodell kräver detta.

Läs mer

Adminstudio

Hittar du ingen utbildning som passar? Kontakta oss.

Vi skräddarsyr utbildningar och workshop efter förfrågan. Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig inom kort. Och tycker du att det är krångligt att fylla i formuläret, går det så klart lika bra att ringa: +46 31 709 61 67

Här hittar du fler kontaktuppgifter