Decisions Master Reseller

Decisions Studio är en integrerad designmiljö som kan användas av icke-programmerare för att utveckla. En riktig no-code plattform där du i stort sett kan bygga vad du vill. Vill man utveckla komplexa program/applikationer eller flöden utan att vara beroende av en utvecklare så är Decisions helt rätt. 

Decisions studio

Decisions är en ledande leverantör av programvara för automatisering av affärsprocesser utan kod. Decisions teknologi används som bas för flera kommersiella applikationer inom hälsovård, biovetenskap, finans, logistik och driftmjukvara. Den används idag globalt direkt av verksamheter, allt från medelstora företag till många Fortune 500-företag.

Att bygga applikationer i Decisions är extremt enkelt. Du behöver inte vara programmerare utan det räcker att du vet vad dataformat och variabler är.

Decisions graph

Kundcase

Husqvarna använder no-code för att accelerera utvecklingen

"I Decisions kan vi utveckla extremt mycket snabbare än vad vi tidigare gjorde med inhyrda utvecklare"
Dag Petersson, Digital Business Architect, Husqvarna

Husqvarna
Husqvarna använder Decisiosn

Varför Decisions plattform

  • Väldigt enkelt att komma igång och extremt snabbt till produktion
  • Visuellt och användarvänligt vilket gör att alla kan utveckla i Decisions
  • Flexibelt - Allt går att bygga i plattformen
  • Verksamheten äger sitt egna Intellectual Property
  • Oberoende av utvecklingskonsulter
Decisions logga

Varför Zitac som partner

  • Zitacs automationsteam har några av dem absolut bästa Decisions konsulterna
  • En automationspartner med hög kompetens inom Digitalisering och Automation.
  • Stark renommé med många positiva kundreferenser
  • Hög tillgänglighet

Flödes- och Regel-motor

No-code och low-code plattformar ger oss möjligheter att förenkla och effektivisera utvecklingen i verksamhetsprocesserna vilket öppnar upp för transparens i organisationen. Användandet av No-code/low-code plattformar har ökat radikalt det senaste och Zitac verktygen för att hjälpa dig lyckas.

Process Automation

Vi på Zitac har byggt mängder av processer till våra kunder, både specialanpassade och flera standardprocesser.

Automation och Digitalisering

Beroende på var ni befinner er i er digitaliserings-resa, stöttar vi upp med olika tjänster, konsulter eller expertis inom olika områden. Alltid med fokus på teknik som en stark möjlig-görare för att utveckla er verksamhet och affär in i framtiden.

Zitacs Automationsexperter

Marknadens vassaste konsulter på Decisions

Om ni är i behov av att resursförstärka ett projekt eller behöver en konsult eller ett team som kan stötta er under en tidsbestämd period, så erbjuder vi marknadens mest kompetenta konsulter inom Digitalisering och Automation. Oavsett om ni är i behov av tekniskt kompetenta resurskonsulter eller framåtlutade projekt- och förändringsledare med högsta kompetens så är ni varmt välkomna att ta kontakt för förfrågan.

Våra experter

Vi lär känna Kenny Vigersand

Kenny är vår automationsexpert som hjälper våra kunder eliminera manuella processer för att effektivisera. Kenny arbetar främst med plattformen Decisions där vi är Master reseller i Europa och Kenny är definitivt en av Europas mest kompetenta Decisionsutvecklare.

Våra experter

Vi lär känna Daniel Andreasson

Möt Daniel Andreasson en stark och snabb spelare i Zitacs Automations-team.

Blogginlägg

Så lyckas du med ”Shift left” i din supportorganisation!

Brottas du med för långa ledtider på incidenter och problem? Lägger dina specialister för mycket tid på att lösa incidenter och problem? Vi går igenom hur ni kan arbeta smart för att ligga steget före och utveckla er It miljö med shift left principen.

Vad är No-code & Low-code?

Begreppen No-Code och Low-Code dyker upp allt oftare. Vad de egentligen representerar är tyvärr ganska spretigt, och den som söker efter No-Code eller Low-Code behöver veta vad man letar efter och addera mer information till sökbegreppen.

Bli en expert på IT nätverk med dessa 5 tips

Att bli duktig på IT Nätverk, eller datanät som vi inbitna kallar det, kräver en hel del av dig. I denna artikel ger Per Rosenlind dig fem tips på hur du kan göra för att bli riktigt vass på datanät

Vill du arbeta med en IT-partner i framkant?
Kontakta oss.

Skriv i dina uppgifter så kontaktar Jens dig.