Zitac Consulting 

Sveriges första Kandji partner

Vi på Zitac är stolta att meddela vårt nya partnerskap med Kandji, en ledare inom enhetshantering för Apple. Som den första partnern till Kandji i Sverige och Norden, tar vi vår mångåriga erfarenhet av enhetshantering till en ny nivå genom att utöka vårt erbjudande till fler OS-plattformar.

Med Kandji i vår portfölj kan vi erbjuda er högkvalitativa, användarvänliga lösningar för att effektivt hantera och säkra era Apple-enheter. Detta inkluderar modern enhetshantering för Mac, iPhone och iPad i en lösning som är skapad för att uppfylla behoven hos både små och stora företag.

Kandji, som är byggt för molnet, gör det enkelt för företag att använda Mac, och deras produkt kräver minimalt underhåll. Det är en plattform som skalar utmärkt och som ger det autentiska Apple-erfarenheten, utan att kompromissa med avancerad säkerhet. De har skicklighet att balansera användarvänlighet och säkerhet, klarar även de tuffaste säkerhetskraven.

Dessutom erbjuder Kandji integrationer för att enkelt använda sig av Microsoft Azure AD med Conditional Access, en kritisk del för att uppnå Zero Trust.

Vi är glada att samarbeta med en aktör som Kandji som ligger i absolut framkant inom enhetshantering och säkerhet för Apple-enheter.

Vi ser fram emot att hjälpa er med att säkerställa och optimera era Apple-enheter med Kandji.

Kontakta oss för att lära dig mer →

Partner

Kandji

Kandjis plattform fokuserar på Mac-användarna och erbjuder avancerad enhetshantering som förenklar och säkerställer en enhetlig användarupplevelse över alla enheter i dagens dynamiska arbetsmiljöer.

UEM

Unified Endpoint Management

Våra lösningar för Unified Endpoint Management (UEM) är här för att hjälpa företag att enkelt och smidigt hantera och säkra alla dessa enheter. Vi gör det lättare att skydda dina enheter och öka produktiviteten i hela organisationen.