Marknadsledande leverantörer

När vi bygger ett nätverk utgår vi från att det skall vara så säkert som möjligt utan att tumma på användarupplevelsen. Vi använder oss utav välkända leverantörer så som Fortinet, BeyondTrust, F5, Sentinelone, Symantec m.fl.

Fokus på spetskompetens

Vi har valt att jobba med ett fåtal leverantörer för att kunna fokusera och verkligen få spetskompetens inom de områdena. Våra konsulter är seniora med lång erfarenhet inom sina specifika områden.

Skräddarsytt efter era behov

Vi kan arbeta med hela scoopet, allt från design av infrastruktur/nät till implementation och driftsättning. Vi erbjuder även drift och support av infrastrukturen.

Navigera rätt med ett robust och säkert
Nätverk

Enterprise nätverk är en integrerad infrastruktur som används för att hantera, kommunicera och dela data och resurser anpassat för organisationer med höga krav på säkerhet, prestanda och skalbarhet.

Vår lösning ger er en säker och pålitlig infrastruktur anpassad för att möta de höga kraven på prestanda och skalbarhet som ert företag behöver. Med vårt nätverk blir kommunikation och datautbyte mellan medarbetare, kunder och partners enklare än någonsin. Dessutom kan ni vara trygga i vetskapen om att er värdefulla information är skyddad mot cyberhot.

Ett nätverk du kan känna dig
trygg med

För att skydda företagets data och datorer mot cyberattacker är nätverkssäkerhet avgörande (brandvägg och klientskydd). En brandvägg fungerar som en barriär mellan företagets interna nätverk och internet med huvudsakliga syfte att skydda företagets system och data från obehörig åtkomst och skadliga program. Vi använder oss utav välkända leverantörer och är vana att jobba med både mindre installationer till stora komplexa projekt. Det kan vara allt ifrån att sätta en helt ny design till att migrera en befintlig miljö till ny. Ju mer komplext desto roligare tycker vi det är.

Utrustning för att övervaka och
hantera nätverket

Med vår djupa expertis inom nätverkshårdvara kan du vara säker på att vi vet vad som krävs för att bygga upp ett robust och pålitligt nätverk. Oavsett om det handlar om att välja rätt switchar, routrar för din företagsstruktur eller att konfigurera dem för optimal prestanda, är vi din pålitliga partner. Vi väljer hårdvara som maximerar hastighet, säkerhet och skalbarhet, och som gör din företagskommunikation smidigare än någonsin.

IT-säkerhet, bygg IT-säkerhetsstrategi

Drift och support

Hos oss slutar inte engagemanget efter att nätverket är uppsatt. Vi förstår vikten av kontinuerlig övervakning, drift och support för att säkerställa att ditt nätverk fungerar optimalt och säkert.Därför erbjuder vi skräddarsydda drift- och supporttjänster för ditt uppsatta nätverk.

Med vår support kan du vara trygg med att ditt nätverk är i säkra händer, dygnet runt. Vi är här för att säkerställa att ditt nätverk är stabilt, säkert och redo att möta ditt företags växande behov.

Testa ditt befintliga nätverk med oss

För att säkerställa att ditt befintliga nätverk presterar på topp och uppfyller alla dina krav erbjuder vi nätverkstestning. Med vår leverantör Ekahau's avancerade verktyg och teknik kan vi djupdyka i ditt nätverks prestanda, identifiera eventuella svagheter och rekommendera lösningar för att optimera dess funktion.

Oavsett om det handlar om att lokalisera störningskällor, mäta signalstyrka eller analysera datatrafik, kan vi ge dig en omfattande insikt i ditt nätverks hälsa.

 

"Med god kunskap och servicenivå har Zitac hjälpt oss att bli mer säkra och effektiva. Arbetsplats som tjänst gör att vi alltid har full produktivitet 
på våra medarbetare, utan att riskera säkerheten.

 


Markus Duvell
CTO
Interflora

 

"Samarbetet med Zitac är väldigt öppet och transparent. Man är ärlig i sitt bemötande med oss och vi känner att Zitac är där för att leverera en bra lösning.

 
 


Andreas Mûller
Endpoint Services Manager
Xylem

 

"Samarbetet med Zitac har infriat våra förväntningar mer än väl - personligt, professionellt och kvalitet är nyckelord för mig när jag tänker på projektet som vi drev tillsammans!"

 
 


Hanna Larsson
CIO
Arlanda Express

 

“Att kompetens är I centrum på Zitac går tydligt att se. En bred solid kompetensnivå kryddat med riktig spets säkrar att kunders lösningar blir designade och implementerade med yttersta kvalitet. I en industri där kompetensgapet är en stor utmaning står Zitac ut och tydligt lyfter upp kompetensnivån kontinuerligt.”

Läs hela artikeln med Fortinet →

Markus Nyström Fortinet

Våra partners

Enterprise nätverk

Med våra nätverkslösningar skapar vi en arbetsmiljö där medarbetare kan känna sig trygga. Vi förstår vikten av att skydda företagets och medarbetarnas data, samtidigt som vi garanterar en smidig och problemfri användarupplevelse. Vår målsättning är att våra medarbetare ska kunna fokusera på sina arbetsuppgifter utan att behöva oroa sig för potentiella cyberhot eller tekniska störningar. Med oss kan ni vara säkra på att er arbetsmiljö är skyddad av de senaste och mest effektiva säkerhetslösningarna på marknaden

Vad innebär Enterprise Nätverk?
Enterprise Nätverk innebär nätverkslösningar som är anpassade för företag och organisationer med högre krav på säkerhet, prestanda och skalbarhet.
Vilka utmaningar kan Zitacs Enterprise Nätverk hjälpa företag att lösa?
Vi hjälper företag att hantera utmaningar såsom dataintrång, låg nätverksprestanda, brist på skalbarhet och svårigheter med nätverkshantering och övervakning.
Kan Zitacs Enterprise Nätverk hantera vår organisations tillväxt?
Ja, våra lösningar är designade för att vara skalbara och kunna växa i takt med er organisation. Vi ser till att nätverket alltid kan möta era behov, oavsett hur snabbt ni växer.
Hur hanterar Zitac datasäkerheten i sina Enterprise Nätverk?
Vi tar datasäkerheten på största allvar och använder oss av de senaste säkerhetsteknikerna och -praktikerna. Vi samarbetar med ledande säkerhetsleverantörer och erbjuder bland annat brandväggar, kryptering och avancerad hotdetektering.
Vad skiljer Zitacs Enterprise Nätverk från andra leverantörers nätverkslösningar?
Vår styrka ligger i vår förmåga att erbjuda skräddarsydda lösningar som är anpassade efter varje kunds unika behov och krav. Vi samarbetar med er genom hela processen, från analys och design till implementering och support.
Hur går processen till för att implementera Zitacs Enterprise Nätverk?
Vi börjar med en noggrann analys av er nuvarande infrastruktur och era behov. Därefter designar vi en skräddarsydd lösning och implementerar den steg för steg, alltid i nära samarbete med er. Vi har ett dedikerat nätverksteam på Zitac som är specialister inom området.
Finns det support tillgänglig efter implementeringen?
Ja, vi erbjuder support och underhåll av er nätverksinfrastruktur efter implementeringen för att säkerställa att allt fungerar som det ska och att ni alltid har tillgång till den hjälp ni behöver.

Artiklar om Nätverk

Hur man bygger en effektiv IT-säkerhetsstrategi

Med cyberhot som ständigt utvecklas och blir mer sofistikerade är det avgörande att ha en välutvecklad IT-säkerhetsstrategi på plats. Denna artikel ger dig en grundläggande struktur för att bygga en effektiv IT-säkerhetsstrategi och skydda din organisation från cyberattacker.

Bli en expert på IT nätverk med dessa 5 tips

Att bli duktig på IT Nätverk, eller datanät som vi inbitna kallar det, kräver en hel del av dig. I denna artikel ger Per Rosenlind dig fem tips på hur du kan göra för att bli riktigt vass på datanät

Hur man bäst sätter upp sina accesspunkter till Wifi

Många undrar idag hur man bäst sätter upp sina accesspunkter för att det ska fungera på bästa sätt. Särskilt nu när många arbetar hemifrån och du själv behöver kontrollera hastigheten på ditt wifi. Ta del av Pers bästa tips kring hur du ska tänka om Wifi-design

Fri rådgivning för att se över era nätverksbehov

Kontakta oss.
Vi blir glada om du hör av dig!

Vill du veta mer om någon av våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig? Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig inom kort.

Och tycker du att det är krångligt att fylla i formuläret, går det så klart lika bra att ringa till oss: +46-31-709 61 90