IT Automation
Sedan i början av seklet har Zitac haft ett dedikerat team som fokuserat på automation. Först med fokus på IT och optimering av IT relaterade arbetsuppgifter och hantering av servers och klientdatorer, men numera hjälper vi hela verksamheter att få kontroll på processerna. Oavsett om ni är i behov av tekniskt kompetenta resurskonsulter eller framåtlutade automations projekt med högsta kompetens inom automation så är ni varmt välkomna att ta kontakt för förfrågan.

Lär känna några av våra experter →

Våra experter

Vi lär känna Kenny Vigersand

Kenny är vår automationsexpert som hjälper våra kunder eliminera manuella processer för att effektivisera. Kenny arbetar främst med plattformen Decisions där vi är Master reseller i Europa och Kenny är definitivt en av Europas mest kompetenta Decisionsutvecklare.

Våra experter

Vi lär känna Daniel Andreasson

Möt Daniel Andreasson en stark och snabb spelare i Zitacs Automations-team.

ITSM

Vi lär känna André

Som årets medarbetare 2022 är André en av våra riktigt vassa konsulter inom IT Service Management. André hjälper våra kunder bl.a. med att vidga sitt ITSM system till att hitta fler användningsområden än bara hos IT avdelningen.

ITSM

Vi lär känna Klara Stadenfeldt

Klara tillhör ITSM teamet här på Zitac och arbetar som projektledare och IT-konsult med fokus på Zendesk.

Service Management
Säg hejdå till ad hoc-e-postmeddelanden, utdaterade kalkylblad eller pappersdokument, och hej till automatisering, självläkning och andra digitaliserade verktyg för att koppla dina anställda med informationen och tjänsterna de behöver för att vara produktiva och effektiva. ITSM teamet hjälper dig med allt från att sätta upp ett införande-projekt som är anpassat efter dina förutsättningar och behov, till valet av system och hur ni vill jobba med era interna och externa flöden i vardagen och framtiden.

 ← Lär känna några av våra experter 

Unified Endpoint Management

Vi håller IT livscykeln rullande med maximal hastighet, full kontroll och visibilitet för alla era IT tillgångar. Oavsett om ni är i behov av att hantera era klienter eller resurser till framåtlutade projekt inom klienthantering så är ni varmt välkomna att ta kontakt för förfrågan.

Lär känna några av våra experter →

Våra experter

Vi lär känna David Arvidsson

David har arbetat inom IT-branschen sedan 2011 med fokus på Enterprise Mobility. Han har nu anslutit sig till Zitac som lösningsarkitekt inom Unified Endpoint Management, med fokus på "Modern Management" för macOS och mobila operativsystemet iOS och Android. Vi ställde David några frågor på ämnet för att lära känna honom bättre. 

Våra experter

Vi lär känna Joakim Boklund

När det kommer till klienthantering så är Joakim absolut en av dem främsta här på Zitac. Joakim utgår från vårt kontor i Malmö och har lång erfarenhet inom klienthantering och automation. 

Våra experter

Vi lär känna Andreas Petersson

Att hjälpa kund ute på plats är något Andreas är riktigt bra då. Dels för att han alltid är glad och sprider en go stämning men också för att han är pedagogisk och lugn i sitt bemötande med användarna. En riktigt toppspelare att ha i vårt support team. 

Våra experter

Vi lär känna Wille Olander

Säg hej till vår kollega Wille som jobbar i affärsområdet IT Infrastructure.

Secure Cloud
Inom Secure cloud hjälper vi verksamheter med deras Infrastruktur, lagringslösningar och backuper. Att ni som kund har en säker IT infrastruktur är vårt ansvar och med många års erfarenhet har vi den spetskompetens som krävs för att hjälpa er hitta rätt. Oavsett om ni är i behov av att lagra data, få rådgivning kring er infrastruktur eller utbilda medarbetare om säkerhet så är ni varmt välkomna att ta kontakt för förfrågan.

 ← Lär känna några av våra experter 

Secure Network

Säkerhet har varit en central en del av Zitacs erbjudande sedan starten 2003. Inom Zitacs team Secure Network arbetar några av Sveriges vassaste nätverksspecialister med höga certifieringar. Om ni är i behov av nätverkssegmentering, rådgivning, drift av befintligt nät eller uppsättning av helt nytt nätverk så är ni varmt välkomna att ta kontakt för förfrågan.

Lär känna några av våra experter →

Våra experter

Vi lär känna Annika Bengtsson

Annika är vår nätverksspecialist jobbar och är en av fyra tjejer på hela planeten som är certifierade på Fortinet nivå 8, och det finns faktiskt bara några få även i Sverige.

Våra experter

Vi lär känna Peter Hoas

Möt en av våra uppskattade supporttekniker inom affärsområdet IT Operations.

Secure Workplace
Teknisk utveckling och digitalisering har ökat avsevärt senaste tiden. Det tycker vi är roligt! Säkerheten däremot har inte hängt med i samma takt. Secure Workplace tar hand om livscykeln på dina IT tillgångar utifrån ett säkerhetsperspektiv. Kika in på våra erbjudanden om arbetsplats som tjänst för att få mer information. Är ni behov av rådgivning kring er infrastruktur eller utbilda medarbetare om säker användning så är ni varmt välkomna att ta kontakt med Secure Workspace.

 ← Lär känna några av våra experter 

Secure Services

Gruppen som jobbar med Secure Services har lång erfarenhet av support och är certifierade inom alla de produkter vi använder. Exempelvis så löses över 90 % av alla ärenden vid första kontakten med vår support. Om ni är i behov av IT support och rådgivning så är detta team redo att hjälpa dig.

Lär känna några av våra experter →

Våra experter

Vi lär känna Carl Ringdahl

Carl är en glad IT-konsult och supporttekniker på Zitac med passion för problemlösning. Med bred IT-kunskap och en förmåga att applicera den i olika situationer, trivs han med att lösa problem, speciellt de som är "konstiga". Han betonar också vikten av att göra kundernas arbete lättare och avslöjar att han jobbar bäst med Heart like a Grave i lurarna. 

Våra experter

Vi lär känna Christopher Bergqvist

Att ha ett brinnande intresse för att hjälpa människor kommer man långt med. Och det har Christopher som tillhör vårt team Support Services och utgår från kontoret i Örebro.

Kontakta oss.
Vi blir glada om du hör av dig!

Vill du veta mer om någon av våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig? Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig inom kort. Och tycker du att det är krångligt att fylla i formuläret, går det så klart lika bra att ringa: +46-31-709 61 90