Partner till Veeam

Veeam Software utvecklar och leder marknaden kring backup, disaster recovery och intelligent data management för såväl virtuell och fysisk infrastruktur som cloud. Zitac har valt att arbeta med Veeam för att erbjuda en komplett backup tjänst för våra kunder.

Din backup är vårt ansvar

Allt fler företag flyttar från ”on-prem-lösningar” med Exchange till Office 365. Det är en helt naturlig utveckling men för den skull får man inte göra avkall mot de regler som gällde förr. Hotbilden ökar ständigt samtidigt med strängare regler, vilket innebär ett ökat värde med en fungerande backup för Office 365.

Zitac är officiell återförsäljare för Veeam licenser med många års erfarenhet. Vi erbjuder backup med Veeam i flera olika paketeringar - Backup som tjänst, backup i egen regi, extern backup och backup av er backupmiljö. Er Backup är vårt ansvar och du får alltid med dig support, utbildning och driftstöd när du väljer Zitac som partner för din backup.

Kundcase

Liljwalls Arkitekter är trygga med Zitac som Backup partner

"Tack vare Zitacs support kan vi fokusera på det som är viktigt för verksamhetens utveckling
och det finns en anledning till att vi har arbetat tillsammans i många år.
"
Joachim Tibell, IT-Chef, Liljewall Arkitekter

Läs hela kundcaset

Backup partner
Husqvarna använder Decisiosn

Veeam Cloud Connect Backup

Zitac as a service provider to Veeam offer cloud repository as a service to the customers (tenants). Veeam Backup & Replication let us to setup cloud infrastructure so that tenants can send their data to the cloud and store it there in an easy and secure way.

Molntjänster och Infrastruktur

Vi designar, implementerar, projektleder och utvecklar din infrastruktur oavsett om den är hybrid, molnbaserad eller On Premise. Våra konsulter som jobbar med infrastruktur har lång erfarenhet och är certifierade inom de produkter vi använder oss av.

Backup som tjänst

Din backup är vårt ansvar. Vi kan hantera din backup som en tjänst, dvs. att kontinuerligt utföra det viktiga arbetet med att säkerställa din möjlighet till återställning.

Varför Zitac som partner

  • Zitacs Service Management team har några av dem absolut bästa Ivanti konsulterna
  • Strukturerad och erfaren implementationspartner som utmanar dig att ta nästa steg
  • Stark renommé med många positiva kundreferenser. Vi tror på långsiktiga partnerskap
  • Maximera din investering i Ivanti och nå snabba resultat med vår erfarenhet

Zitacs Backup experter

Stärk upp med våra duktiga konsulter

Om ni är i behov av att resursförstärka ett projekt eller behöver en konsult eller ett team som kan stötta er under en tidsbestämd period, så erbjuder vi marknadens mest kompetenta konsulter inom backup och IT infrastruktur. Oavsett om ni är i behov av tekniskt kompetenta resurskonsulter eller framåtlutade projekt- och förändringsledare med högsta kompetens inom Backup så är ni varmt välkomna att ta kontakt för förfrågan.

Våra experter

Vi lär känna Wille Olander

Säg hej till vår kollega Wille som jobbar i affärsområdet IT Infrastructure.

Våra experter

Vi lär känna Peter Hoas

Möt en av våra uppskattade supporttekniker inom affärsområdet IT Operations.

Kontakta mig

Vill du arbeta med en IT-partner i framkant?
Kontakta oss.

Skriv i dina uppgifter så kontaktar Rickard dig.

Blogginlägg

Tre fördelar med Enterprise Service Management

Vad är egentligen ett Enterprise Service Management system? Och vad är fördelarna med att skala upp sin ITSM lösning och gå utanför vanlig IT? I denna artikel benar vi ut vad skillnaden är mellan ITSM och ESM samt ger ett par exempel på när en ESM lösning lönar sig i organisationen.

IT Säkerhet - Förväntning vs. Verklighet

IT Säkerhet är ett ämne dagarna som dessa. Hotet för nya säkerhetsincidenter har ökat markant det senaste och attacker som "Coop-incidenten", "Norsk Hydro" och andra nu kända fall som nu blivit uppmärksammat i media gör att fler verksamheter har fått upp ögonen för hotbilden.

Vad är hyperautomation?

Att det dyker upp nya buzzwords inom IT-sfären är vi vana vid och ett av de hetaste för tillfället är hyperautomation. Tony ger sin förklaring till vad hyperautomation är.