Event

Våra event är till för dig som vill bli inspirerad till att tänka nytt och få djupare insikter kring ämnesområdet. Vi har ofta med gästtalare från våra leverantörer samt nyckelpersoner hos våra kunder. Det är ett bra tillfälle att nätverka med andra kunder och höra deras funderingar. Vi har både fysiska event på plats samt digitala event som spelas in i Zitacs studio.

Hitta ett event för dig

Webinar

Nyheter & Artiklar

Här hittar du senaste nytt om Zitac. Våra konsulter delar även med sig av sina kunskaper och erfarenheter i artiklar. Våra artiklar är till för att hjälpa dig fördjupa dig inom det ämnesområde du är intresserad av att lära dig mer om.

Här finns alla våra artiklar

Utbildningar

Utbildning är en viktig del av vår leverans. Vi genomför därför utbildningar och workshops i egen regi eller agerar återförsäljare för våra partners.

Hitta en utbildning för dig

Utbildningar

Blogg

Här hittar du alla våra blogginlägg inom IT. Ta del av alla våra intressanta inlägg, så får du koll på nyheter och annat som händer i branschen.

Läs våra blogginlägg

Guider

Teknikintresset är en stor del av vår drivkraft. Önskan att lära sig allt som går – att vara bäst inom sitt område. När många kan mycket om ett område börjar samarbetet och glädjen i att dela sina kunskaper. Ta del av Zitacs guider som våra egna konsulter har författat. 

Här finns alla våra guider

Guider

Kontakta oss.
Vi blir glada om du hör av dig!

Finns det något material du eftersöker men inte kan hitta på sidan? Hör av dig till oss så guider vi dig rätt.

Eller ring: +46-31-709 61 90