Zitac genomför en spännande tillväxtresa

Under tiden världen har skakats om av en pandemi har Zitac förstärkt organisationen för att möjliggöra tillväxt. Zitac är ett företag som växer kraftigt just nu och det händer många roliga saker på flera fronter. Hjärtat i Zitac är människorna som jobbar här och när det kommer nya medarbetare är det extra viktigt för oss att ge dem den onboardingen som behövs. Dels för att trivas i vår organisation och ha kul på jobbet men också få förutsättningarna för att lyckas i sitt arbete. Under senaste året har Zitac rekryterat 10 nya medarbetare. Och det under en pågående pandemi! Här kan du lära känna några av dem.

"Det är spännande att få komma in i en organisation som vill satsa och göra en tillväxtresa. Det märks varje dag med nya processer som testas med ett nytänkande från hela organisationen, vilket är fantastiskt roligt att få vara en del av."
Gustav Lindholm, Growth & marketing

Zitac planerar att anställa över 30 personer närmsta år vilket ger möjligheter för de som arbetar på Zitac att ta nästa steg men också nya personer att utvecklas framöver på Zitac.

Pandemin har gjort att många företag har ändrat sitt sätt att arbeta där distansarbete har blivit en mer vanlig form. När Zitac nu letar nya duktiga medarbetare så är ett stort fokus på vem personen är och vad den har för ambitioner. Även om det är kul att ha sina medarbetare på kontoret samlade har vi utvecklat organisationen för att kunna arbeta hemifrån eller på annan plats utan att missa roliga aktiviteter vi gör tillsammans.

"Vi vill vara en lyhörd organisation där våra medarbetare är i fokus. Det tekniska runt omkring är vi duktiga på så upplevelsen av att arbeta hemifrån eller på kontoret skall hålla samma kvalité."
Zitac

I samband med Zitacs många rekryteringar senaste året har det även öppnats upp kontor på olika orter i landet. Senast är kontoret i Örebro som redan efter några månader växte ur sina lokaler och skall nu i december flytta in till större. Möjligheterna är många för Zitac och det är våra medarbetare som får Zitac att utvecklas.

Vi vill bli fler! Just nu har vi flera spännande tjänster ute. Kolla in våra tjänster här. Vem vet, det kanske är dig vi söker!

Ledig tjänst

Zitac söker IT Automationsexpert

Är du en driven och engagerad konsult med fokus på Processer, Automation, Workflow och portaler? Då är det dags att ta det intresset till en ny nivå.

Vår hälsa

Vi har även fått resultatet på hur vår upplevda hälsa har påverkats under Zitac Challenge. Fem hälsofrågor ställdes till samtliga deltagare innan utmaningen började och jämfördes sedan med svarsresultatet halvvägs in i utmaningen och när den var avslutad.

För våra deltagare har det varit en positiv utveckling på alla parametrar. Främst har aktivitetsnivån gått upp och så upplevde våra deltagare att de mådde bättre, var mindre stressade och att sömnkvalit förbättrades. Så lite som fyra veckor med ökad rörelse visar sig alltså ha en stor påverkan på vårt välbefinnande.

Tack till alla som deltog – det har varit riktigt kul att följa er!