SAMARBETSPARTNERS

Zendesk

Zendesks ärendehanteringsystem gör det enkelt för er att leverera kundservice i toppklass. Möt era kunder i flera kanaler via omnichannel, förse er verksamhet med rätt data och se till att ni får nöjda kunder & medarbetare.

Zervicepoint

Oavsett om tidsbristen beror på dålig datakvalitet eller frustration över ineffektiva verksamhetsprocesser i ditt dagliga arbete, så kan Zervicepoints digitala plattform automatisera och förenkla. På så vis kan du koncentrera dig på vad som verkligen är viktigt för din verksamhet.

Decisions

En storskalig No-Code plattform för att optimera affärsprocesser - även de mest avancerade flöden och regler. Det går extremt snabbt att utveckla i och kod representeras grafiskt, vilket gör att betydligt fler medarbetare kan vara med att skapa nya automationer och process stöd. Zitac är Master Reseller och kompetenspartner för Decisions på europamarknaden.

KeepIT

Keepit har specialiserat sig på säkerhetskopiering och återställning av data från Cloud-to-Cloud. Zitac har valt att arbeta med KeepIT då dem har marknadens vassaste erbjudande när det kommer till cloud backup för SaaS tjänster, speciellt deras lösning för Office 365.

Veeam

Veeam Software utvecklar och leder marknaden kring backup, disaster recovery och intelligent data management för såväl virtuell och fysisk infrastruktur som cloud. Zitac har valt att arbeta med Veeam för att erbjuda en komplett backup tjänst för våra kunder.

Flexera

Flexeras lösningar hjälper dig att ta bättre beslut för din verksamhet genom ett nytt arbetssätt med mjukvara och hela applikationslivscykeln.

Veritas

Med vår långa erfarenhet kan vi leverera avancerade lösningar för backup, som tjänst, i din miljö, vår miljö, cloud eller installerat nyckelfärdigt hos Er.

Broadcom

Broadcom är en av de leverantörer vi arbetat med i många år.

Sentinelone

Vi har valt SentinelOne som leverantör för att skydda dina datorer mot hot.

Microsoft

Vår expertis inom Microsofts lösningar kombinerat med vår branschkännedom ger kunderna tydliga fördelar och möjlighet att nå sin fulla potential.

HPE

Vi arbetar med HPs lösningar framförallt inom Klienter, Server, Lagring och Nätverk.

Fortinet

Zitac använder Fortinets produkter för att bygga kvalitativa, skalbara och kundanpassade säkerhetslösningar . Vi har certifierade konsulter på Fortinets produkter med högsta certifieringsnivån NSE8.

Onify

Med Onify har vi använt den senaste utvecklingstekniken och skapat en kraftfull plattform för digitalisering.

Ivanti

IT Lifecycle Management och Service Management är det bästa sättet att beskriva vår nygamla leverantör som bildades från bolagen Heat och LANDESK.

Aerohive

Aerohive erbjuder den nya generationens moln-baserade nätverkslösning som möjliggör en effektiv, driftsäker och kostnadseffektiv funktionalitet.

BeyondTrust

BeyondTrust är helt klart ett företag som ligger i framkant av teknologin för avancerad Remote Support, fjärrstyrning och Privileged Access Management.