→ Den föränderliga arbetsmiljön

Den moderna arbetsplatsen omfattar en mångfald av generationer, från digitalt uppväxta till de som är mindre bekanta med avancerad teknologi. Utmaningen är att skapa en inkluderande, engagerande och produktiv miljö för alla.

Individer och organisationer är unika, med olika behov och mål. Vi behöver underlätta en arbetsmiljö som stödjer samarbete, kommunikation och personlig utveckling på ett säkert, mobilt och anpassningsbart sätt.

 

→ Arbetsplatsens utveckling

Den moderna arbetsplatsen sträcker sig bortom traditionella fysiska platser. Det alltid påslagna arbetet har suddat ut gränserna mellan var och när arbetet utförs. En modern arbetsplats måste stödja olika interaktions- och samarbetsmetoder, oavsett plats eller enhet, vilket främjar en spridd, hybrid arbetsstyrka.

Våra arbetsplatstjänster

EMM

Enterprise Mobility Management

Zitacs EMM-tjänst för säker och effektiv hantering av mobila enheter. Automatisera, underhåll och säkerhet enligt branschstandarder. Integrera mobilitet för din moderna arbetsplats.

UEM

Unified Endpoint Management

Våra lösningar för Unified Endpoint Management (UEM) är här för att hjälpa företag att enkelt och smidigt hantera och säkra alla dessa enheter. Vi gör det lättare att skydda dina enheter och öka produktiviteten i hela organisationen.

Arbetsplats

Arbetsplats som tjänst

Låt Zitac sköta er klienthantering och användarsupport, så kan ni fokusera på kärnverksamheten och samtidigt få bättre kontroll över er IT-miljö.

Fördelar med Zitac som partner...

 

Förenklad bild av era IT-kostnader och processer - Det skall vara enkelt för IT att administrera den moderna arbetsplatsen. Kostnadsbilden skall vara lätt att förstå. När vi utvecklar för en modern arbetsplats har vi ett stort fokus på enkelheten med lättförståeliga processer och en enkel kostnadsbild för att inte binda upp massa resurser för kunden utan fokusera på det som är viktigt.

Möter högsta säkerhetsstandard - Våra kunder skall alltid känns sig trygga med att vi kan möta de allra högsta säkerhetskraven. Alla Zitacs moderna arbetsplatslösningar är utvecklade med ett stort säkerhetstänk och vi väljer även produkter som har samma standard.

Öka dina anställdas produktivitet och effektivitet - Vi vill skapa en friktionsfri IT för våra kunders anställda och en god användarupplevelse. Alla våra lösningar bygger vi med ett fokus på att det inte skall krävas massa resurser på kundens IT-avdelning utan med vår kompetens inom IT säkerhet och automation utvecklar vi smarta lösningar för att vinna tid och höja användarupplevelsen.

Förbered ditt företag för framtiden!
Kontakta oss.

Vi är innovativa IT-experter som alltid strävar efter att vara i framkant av tekniska lösningar och förbättringar.