Vi lär känna Klara Stadenfeldt

Vi välkomnar Zitacs första trainee Klara välkommen till teamet! Klara har direkt kastats in i hetluften och bidragit i företagsevent, leverantörsutbildningar och sammanställningar. Under sex månader kommer Klara rotera på företagets tre olika affärsområden vilket skapar en bred erfarenhet och kompetens kring alla våra IT erbjudanden. Klara är en tjej som gillar högt tempo och har gärna många bollar i luften. För att lära känna henne mer ställde vi några frågor till henne:

Klara Stadenfeldt

Vem är Klara?
Klara är en arbetsvillig, nyfiken, engagerad och positiv person som gillar snabba förändringar och utmaningar både privat och i arbetet. På fritiden jobbar jag med egen och andras träning som PT. För den goda hälsans skull. Vid sidan av träningen gillar jag även att umgås med nära och kära samt resa och upptäcka nya platser.

Berätta om din roll på Zitac
Min roll på Zitac är IT konsult. Jag går just nu ett Talangprogram hos Zitac som innebär att jag under sex månader kommer gå bredvid andra konsulter och testa på konsultyrket i företagets tre affärsområden. I slutet av talangprogrammet kommer sedan jag tillsammans med min närmsta chef att gemensamt fatta beslut inom vilket affärsområde jag ska fortsätta min utveckling på hos Zitac.

Vad kommer du att göra under talangprogrammet på Zitac?
Upplägget för talangprogrammet är att jag ska få möjligheten att testa på hur det är att arbeta som konsult i Zitacs olika affärsområden: IT säkerhet, IT Management & Automation och IT infrastruktur. Perioden kommer pågå i sex månader men efter två månader ska jag om möjligt välja ut två av tre områden jag vill fördjupa mig i mer i. Utifrån det ska jag och närmaste chef sedan fatta ett beslut och välja det område jag vill utvecklas och arbeta inom tills vidare.

Vad har du tidigare gjort?
Jag har jobbat inom många olika branscher men det senaste året har jag arbetat som IT- Support. Jag har även en kandidatexamen i informatik med inriktning management. Här hittar ni mig på Linkedin

Varför Zitac?
För att Zitac är ett lockande och växande företag med mycket chanser till utveckling.

Vad är dina första intryck av Zitac som arbetsplats?
Öppen, ärlig och familjär arbetsplats.

Vad är du grym på?
Jag är grym på att leverera, kommunicera och ha många bollar i luften.

Vilka råd kan du ge till någon som vill söka ett traineeprogram på Zitac?
De råd jag kan ge är att personen kommer ha nytta av egenskaper så som öppensinnad, ha viljan att ständigt utvecklas och gilla förändringar.

Vad tror du utvecklar dig mest på jobbet?
De snabba förändringarna samt möjligheterna till att lära sig nya områden inom IT.


Vill du bli Klaras kollega? Vi söker fler kollegor, skicka gärna ditt CV. Se alla Lediga tjänster på Zitac.