Vi lär känna Rickard Bengtsson

Det är alltid lika roligt att få välkomna nya kollegor i vårt växande bolag.  Låt oss presentera Rickard Bengtsson, Key Account Manager i affärsområdet IT Infrastructure sedan en månad tillbaka. Vårt första intryck är att Rickard är genuint trevlig, har lätt att ta till sig ny teknik och arbetar strukturerat. På sin fritid gillar han att spela golf och innebandy så vi räknar med att det blir ett tillskott till Zitacs innebandysektion. Men nu låter vi Rickard berätta själv.

Hur brukar du beskriva ditt jobb när någon frågar vad du jobbar med?
Jag jobbar fortfarande på den presentationen. Men jag brukar säga att jag säljer en IT-arbetsplats som ska hjälpa företag att arbeta effektivt och säkert samt minska riskerna med vad som sker när någon t.ex. klickar på fel saker.

Vad är du grym på?
Jag är bra på att lyssna. Det är alltid intressant att lyssna på människor som brinner för något. Jag är ju genuint intresserad av svaret på den klassiska frågan Berätta om företaget? Jag tycker om att arbeta under stress och press, då blir man effektiv och hjärnan sätter igång på riktigt.

Hur länge har du jobbat på Zitac?
Jag firade nyligen en månad.

Hur skulle du beskriva Zitac som arbetsplats?
Folk är glada! Trevliga och duktiga kollegor, det är väldigt välkomnande arbetsplats. Här finns stora möjligheter att utvecklas och att lära sig.

Vad är absolut roligast med ditt jobb?
I dagsläget är det en hel del att lära sig, vilket jag uppskattar. I denna bransch kommer det alltid finnas saker att lära sig, inte minst för att hänga med. Men mest gillar jag att träffa kunder för att förstå vad deras utmaningar är, och visst att det går bra digitalt men det är klart att man ser fram emot möten där man träffas fysiskt.

Vilken är din mest använda app i mobilen?
Det blir Chrome. Jag googlar och läser på om allt möjligt jag stöter på.

Samlar du eller har du samlat på något?
Nix, jag har inget samlarintresse. Har ändå ingen plats…

Har du någon oanad talang?
Jag kan rulla på magen, tänk magdansare.


Vill du bli vår kollega?
Vi söker fler kollegor som Rickard både säljare och konsulter, skicka gärna in ditt CV. Se alla Lediga tjänster på Zitac.