Bild Peter Hoas Zitac

Vi lär känna Peter Hoas

Vilka är personerna som utgör Zitac? Under rubriken "Vi lär känna..." kommer vi löpande att presentera våra medarbetare och vad de gör på Zitac och utanför. Peter är en av våra uppskattade supporttekniker inom affärsområdet IT Operations. Det här teamet är otroligt kunniga och löser problem med användarnas datorer såväl som infrastrukturen bakom, kort sagt, de löser det mesta - direkt. Vi ställde några icke- support-relaterade frågor till Peter (the Beard) Hoas.

Hur brukar du beskriva ditt jobb när någon frågar vad du jobbar med?
Mitt vanligaste svar på den frågan är jag är en professionell datanörd, men det beror såklart vem som frågar.

Vad är du grym på?
Det är lite upp till betraktarens ögon helt enkelt men att snabbt sätta mig in i kundens problem skulle jag säga att jag är bra på.

Hur länge har du jobbat på Zitac?
Jag började i januari 2008.

Hur skulle du beskriva Zitac som arbetsplats?
En väldigt kul arbetsplats, högt till tak och grymma kollegor.
 
Vad är absolut roligast med ditt jobb?
Att det är ett varierande jobb och att jag får möjligheten att träffa nya människor och hela tiden lära mig nya saker.

Vilken är din mest använda app i mobilen?
Enligt min telefon så är det Facebook och tätt därefter Outlook.

Samlar du eller har du samlat på något?
Samlar och samlar, men jag lagrar öl så det kan väl eventuellt kallas att samla. Jag har runt 120 stycken unika flaskor hemma. Jag gillar att dricka ipa och för att vara riktigt nördig, New England ipa, så några sådana finns ju i samlingen ????

Har du någon oanad talang?
Att baka kanelbullar! Sedan jag köpte min Kitchen Aid har det blivit ganska många bullbak.

 


Vill du bli Peters kollega?
Vi söker vi fler konsulter inom IT Operations. Välkommen med din ansökan.
Se alla Lediga tjänster på Zitac.