Vi lär känna Linus Appelgren

Linus har varit på Zitac under en längre tid men som webbutvecklare på Zitac Solutions. Numera tillhör Linus vårt Automationsteam på Zitac Consulting och specialiserar sig på bl.a. produkten Decisions. Att kunna utveckla utan kod går extremt snabbt, något Linus blev fascinerad av när han såg Decisions plattform första gången. Vi ställde några frågor till Linus för att lära känna honom lite bättre. 

 

Vad jobbar du som? 

IT Automations konsult

Hur brukar du beskriva ditt jobb när någon frågar vad du jobbar med? 

Det korta svaret brukar nog bli ”datanörd”, men för att kort försöka beskriva vad jag faktiskt gör så arbetar jag med att minimera tidsödande eller repetitivt arbete - och i samma veva se till att fel skapade av den mänskliga faktorn undviks.

Vad är du grym på?

Jag är lösningsorienterad och gillar att sätta mig in i och förstå olika problem och ganska snabbt få en bra överblick av vad som bör göras, samt hur.

Hur länge har du jobbat på Zitac?

Det blir 8 år nu i höst.

Vad är absolut roligast med ditt jobb? 

Förutom goa kollegor så är det dels att få sätta sig olika tekniker och olika problem, men inte minst att på denna resa få lära sig en massa om våra kunders olika produkter. Efter ett projekt kan man hur mycket som helst om lastsäkringar och nästa om olika träslag.

Vilken är din mest använda app i mobilen? 

Det är varierande, men senaste tiden måste jag nog svara Homey.

Har du någon oanad talang?

Jag kan göra enhandsapplåder!


Vill du bli Linus kollega? Vi söker fler kollegor, skicka gärna ditt CV. Se alla Lediga tjänster på Zitac.