Vi lär känna Annika Bengtsson

Annika är vår nätverksspecialist och är en av få i Sverige som  är certifierade på Fortinet nivå 8. Tillsammans med hennes kollegor inom Secure Network är dem i absolut framkant när det kommer till kompetens och erfarenhet inom säkra nätverk. Vi ställde några frågor till henne.

Hur brukar du beskriva ditt jobb när någon frågar vad du jobbar med?
Haha, det beror på om jag ska ta den långa eller den korta versionen. Den versionen de som inte ”jobbar i branschen”  brukar få är att jag jobbar med olika system som ser till att skydda data för företagen och system som hjälper dem att säkra upp sin data så att inte fel personer kommer åt den, så att inte data försvinner eller förstörs till exempel.

Vad är du grym på?
Min specialitet om man säger så, är Fortinets produkter.

Hur länge har du jobbat på Zitac?
Jag har jobbat på Zitac sedan februari 2018.

Hur skulle du beskriva Zitac som arbetsplats?
Jag måste säga att jag tycker Zitac är en mysig arbetsplats. Kan man säga så? Men det är så jag känner när jag träffar alla. Goa och glada och alla är alltid lika villiga att hjälpa till. Ett härligt gäng, som kan så himla mycket.

Vad är absolut roligast med ditt jobb?
Kollegorna! Variationen och möjligheten att jobba när som helst, var som helst.

Vilken är din mest använda app i mobilen?
Kalendern! Måste få påminnelse på allt jag sa göra annars är det snabbt glömt. Eller kanske en patiens. Periodvis är jag rastlös och klarar inte någon död minut så då åker patiensen fram. Jag har alltid älskat patienser.

Samlar du eller har du samlat på något?
Jag kan inte påstå jag samlar på något men jag är däremot urusel på att slänga. Det kan alltid vara bra att ha någon gång.

Har du någon oanad talang?
Talang vet jag inte om jag kan kalla det, men jag brukar förstå mig på djur väldigt bra ????

 


Vill du bli Annikas kollega?
Just nu söker vi konsulter inom IT-säkerhet. Välkommen med din ansökan.
Se alla Lediga tjänster på Zitac.