Jesper Mathiasson

Vi lär känna Jesper Mathiasson

I vår lär-känna-serie om personerna som utgör Zitac har vi nu kommit till Jesper Mathiasson, VD för Zitac. Jesper är en av grundarna till Zitac, han brinner för ny teknik (och samlar på gammal) och tycker att det som är absolut viktigast på en arbetsplats är att man har roligt och får möjligheten att utvecklas. Såhär i början av året passade vi på att fråga vad Zitac står inför 2020. 

Hur brukar du beskriva Zitac när någon frågar?
Zitac är ett IT-bolag där både anställda och kunder ska trivas. Vi agerar professionellt och långsiktigt men har roligt samtidigt. Vårt mål är att leverera ett tydligt värde genom att man använder våra tjänster.

Hur startades Zitac?
2003 fanns en idé om att skapa ett bolag och arbetsplats som var rolig att gå till och riktigt duktiga på IT. Vi var sex grundare vilka alla fortfarande arbetar på Zitac.

Hur brukar du beskriva Zitac som arbetsplats?
Engagerade kollegor som bryr sig om varandra både på och utanför jobbet.

Vad är absolut roligast med ditt jobb?
Att efter bästa förmåga hjälpa medarbetare att trivas och utvecklas.

Vilken är din mest använda app i mobilen?
Om jag inte räknar med e-post är det Homey. Hemautomatisering är en av mina hobbys och med denna app så styrs allt man kan tänka sig inom området.

Samlar du eller har du samlat på något?
Hmm, alldeles för mycket men på jobbet har jag en mobiltelefonsamling som sträcker sig 25 år bakåt i tiden.

Har du någon oanad talang?
Jag är en jäkel på att bugga!

Till sist, hur kommer Zitacs 2020 att se ut?
För snart tre år sedan satte vi ett tillväxtmål på 50% vilket vi kommer lösa under året. IT-branschen fortsätter att utvecklas och vi är väl rustade som bolag tillsammans med våra leverantörer att hänga med. Vi kommer under året lägga tid och energi på att hantera feedback våra kunder ger oss på hur vi kan bli bättre. Till hösten är det även dags att presentera vårt nya mål för tre år vilket ska bli spännande. 


Vill du jobba på Zitac?
Vi söker konsulter inom flera affärsområden. Välkommen med din ansökan.
Se alla Lediga tjänster på Zitac.