Vi lär känna Kenny Vigersand

Kenny är vår automationsexpert som hjälper våra kunder eliminera manuella processer för att effektivisera. Kenny arbetar främst med plattformen Decisions där vi är Master reseller i Europa och Kenny är definitivt en av Europas mest kompetenta Decisionsutvecklare. Att hänga med på en demo med Kenny är mycket underhållande då han ofta kan bygga processen under mötets gång, direkt i plattformen. Testa honom! 

Vad jobbar du som?

Konsult inom vårt automations team med fokus på no-code plattformen Decisions.

Hur brukar du beskriva ditt jobb när någon frågar vad du jobbar med?

Jag brukar säga att jag jobbar med att digitalisera och automatisera manuella processer och rutiner.

Vad är du grym på?

Jag skulle säga att min bredd och allmänbildning inom IT är min största styrka. Det och mina Google skills ????

Hur länge har du jobbat på Zitac?

Jag började arbeta på Zitac på våren 2006. Så 16 år i år.

Vad är absolut roligast med ditt jobb? 

Det roligaste är att se när några få timmars arbetsinsats leder till tidsbesparingar som ibland uppgår till tusentals timmar.

Vilken är din mest använda app i mobilen?

WGT Golf


Vill du bli Kennys kollega? Vi söker fler kollegor, skicka gärna ditt CV. Se alla Lediga tjänster på Zitac.