Timothy Risby

Vi lär känna Timothy Risby

Det har blivit dags att lära känna ännu en av våra fantastiska medarbetare. Senast anställd på vårt Malmökontor är Timothy Risby, IT Service Management-konsult inom affärsområdet IT Lifecycle Management. Timothy hjälper våra kunder att sätta upp deras ITSM-verktyg och skräddarsy det så att det skapar maximal nytta för kunden. Vi anar att teknikintresset går hand i hand med träningsintresset och tydligen är det Timothy du ska fråga om du vill börja med Styrkelyft eller bara bli starkare.

Hur brukar du beskriva ditt jobb när någon frågar vad du jobbar med?
Jag hjälper kunder med deras IT-processer högt som lågt. Alltifrån att sätta upp ITSM-verktyg till att finjustera varje detalj.

Vad är du grym på?
Jag tror att det är min bredd som är min styrka. Jag har tidigare varit ansvarig och arbetat i nyckelprocesserna inom ITIL, så jag har byggt upp ett förråd av erfarenheter.
 
Hur länge har du jobbat på Zitac?
Sedan årsskiftet, det är något med stora förändringar och årsskiften som fungerar bra tillsammans.
 
Hur skulle du beskriva Zitac som arbetsplats?
Avslappnat och en känsla av samhörighet, även om vi har mycket att göra glömmer vi inte bort att skratta och att ha roligt under tiden.

Vad är absolut roligast med ditt jobb?
Att få se sina idéer ta form och hur det skapar nytta för kunden. Kort och gott - att få göra folk glada.
 
Vilken är din mest använda app i mobilen?
Borträknat chatt och webbläsaren är det PersonalTrainingCoach för iOS, min absoluta favorit för styrketräning. Använder den både för att programmera in mitt schema samt att hålla koll på varje lyft under själva träningen.

Samlar du eller har du samlat på något?
Jag har lådvis med tv-spel nere i källaren. Ett favoritspel är Diablo II som kom ut 2000 (jag var faktiskt den allra första som förbokade spelet i den lokala spelbutiken i Malmö). Det är tv-spelen som har lagt grunden till mitt teknikintresse. För att spara pengar byggde jag min första dator själv efter att ha sparat ihop från konfirmation, födelsedag och jul.
  
Har du någon oanad talang?
Jag vet otroligt lite om mycket, det vill säga, jag kommer ihåg onödiga fakta om allt möjligt. Vet inte om det räknas som en talang dock.


Vill du bli vår kollega?
Vi söker konsulter inom flera affärsområden. Se alla Lediga tjänster på Zitac.