Vi lär känna

Carl Ringdahl

Carl är en glad IT-konsult och supporttekniker på Zitac med passion för problemlösning. Med bred IT-kunskap och en förmåga att applicera den i olika situationer, trivs han med att lösa problem, speciellt de som är "konstiga". Han betonar också vikten av att göra kundernas arbete lättare och avslöjar att han jobbar bäst med Heart like a Grave i lurarna. 

Berätta om din roll på Zitac
Jag är IT-konsult och supporttekniker här på Zitac men i dagsläget jobbar jag mest med konsultdelen. Jag har bred IT-kunskap som jag är bra på att applicera i olika situationer och jag är grym på problemlösning.

Hur brukar du beskriva ditt jobb när någon frågar vad du jobbar med?Jag brukar säga att jag löser problem, oftast är dem IT-relaterade men det kan även handla om andra utmaningar som logistik och planering för våra kunder.

Vad är absolut roligast med ditt jobb?
Jag tycker att det är roligt att lösa problem, speciellt när de är "konstiga". Man får ofta upptäcka intressanta saker och så känns det alltid bra att göra kundernas arbete lättare.

Vilken är din mest använda app i mobilen?
Spotify är oftast på, jag jobbar bäst när jag lyssnar på metal! Idag är det Heart Like a Grave av Insomnium som går på repeat.

 

Vill du bli Carls kollega? Här kan du läsa mer!