Lär känna oss på Zitac

Vilka är personerna som utgör Zitac? De senaste åren har vi vuxit med en väldig fart och vi blir ständigt fler och fler. Här har du en chans att lära känna några av dem lite mer.

Vi lär känna Louisa Lundgren

Louisas IT-intresse började med ett bootcamp i frontendutveckling och har nu lett henne till Zitacs Talangprogram där hon får fördjupa sig inom området. Under programmets sex månader roterar Louisa runt på Zitacs olika affärsområden.

Vi lär känna Jennie Emmoth

Jennie Emmoth har över 18 års erfarenhet i IT och har specialiserat sig på ITSM de senaste fem åren. Hon har arbetat med flera ledande ITSM-system och har en stark bakgrund i ITIL. På Zitac fokuserar hon på att hjälpa kunder optimera deras ITSM-strategier, från implementation till underhåll.

Vi lär känna Lena Bengtsson

Lena Bengtsson är en veteran inom IT och specialiserad på IT Service Management (ITSM). Lena betonar vikten av att integrera process, organisation och teknik för att skapa mervärde. Hon rekommenderar en realistisk och stegvis ansats för företag som vill förbättra sin ITSM.

Vi lär känna Tommy Le

Tommy är vår UEM expert med inriktning på mobila enheter/klienter. Han har varit med smartphones utveckling sedan dag ett och har många års erfarenhet inom området. Med ett stort fokus på säkerhet och användarvänlighet hjälper han Zitacs kunder hantera mobila enheter.

Vi lär känna Carl Ringdahl

Carl är en glad IT-konsult och supporttekniker på Zitac med passion för problemlösning. Med bred IT-kunskap och en förmåga att applicera den i olika situationer, trivs han med att lösa problem, speciellt de som är "konstiga". Han betonar också vikten av att göra kundernas arbete lättare och avslöjar att han jobbar bäst med Heart like a Grave i lurarna. 

Vi lär känna Emma Fridolfsson

Emma går Zitacs talangprogram och utgår från kontoret i Göteborg. Under det sex månader långa programmet ges möjligheten att följa, utvecklas och inspireras av IT-konsulterna på Zitac. Vi ställde några frågor till Emma för att lära känna henne bättre.

Vi lär känna Lama Dahrouge

Lama ansvarar för hanteringen av inkommande larm här på Zitac och utgår från vårt huvudkontor i Göteborg. Vi ställde några frågor till Lama för att lära känna henne bättre. 

Vi lär känna Christopher Bergqvist

Att ha ett brinnande intresse för att hjälpa människor kommer man långt med. Och det har Christopher som tillhör vårt team Support Services och utgår från kontoret i Örebro.

Vi lär känna Andreas Petersson

Att hjälpa kund ute på plats är något Andreas är riktigt bra då. Dels för att han alltid är glad och sprider en go stämning men också för att han är pedagogisk och lugn i sitt bemötande med användarna. En riktigt toppspelare att ha i vårt support team. 

Vi lär känna Joakim Boklund

När det kommer till klienthantering så är Joakim absolut en av dem främsta här på Zitac. Joakim utgår från vårt kontor i Malmö och har lång erfarenhet inom klienthantering och automation. 

Vi lär känna Tommy Edstrand

Tommy är teamleader för experterna på Unified Endpoint Management. Han har lång erfarenhet inom klienthantering och automation och även om han fyller sina dagar med att leda teamet så jobbar han även i många av projekten med våra kunder.  

Vi lär känna André

Som årets medarbetare 2022 är André en av våra riktigt vassa konsulter inom IT Service Management. André hjälper våra kunder bl.a. med att vidga sitt ITSM system till att hitta fler användningsområden än bara hos IT avdelningen.

Vi lär känna Johan

Johan Karlgren är vår expert när det kommer till backup. Med mer än 27 års erfarenhet av backup och IT infrastruktur är Johan en viktig nyckelspelare i Zitacs team. Johan är även IT-chef på Zitac vilket känns tryggt för oss andra. Vi ställde några frågor till Johan för att lära känna honom bättre. 

Vi lär känna Kenny Vigersand

Kenny är vår automationsexpert som hjälper våra kunder eliminera manuella processer för att effektivisera. Kenny arbetar främst med plattformen Decisions där vi är Master reseller i Europa och Kenny är definitivt en av Europas mest kompetenta Decisionsutvecklare.

Vi lär känna Linus Appelgren

Linus tillhör Automationsteamet på Zitac och specialiserar sig på bl.a. produkten Decisions. Att kunna utveckla utan kod går extremt snabbt, något Linus blev fascinerad av när han såg Decisions plattform första gången.

Vi lär känna Per

Vi lär känna vår ITSM expert Per Österberg genom att ställa ett antal frågor till honom.

Vi lär känna Samir

Samir utgår från vårt kontor i Örebro och ingår i teamet Secure Cloud som Infrastruktur specialist. Secure Clouds uppdrag är att se till att kundens IT infrastruktur fungerar på ett säkert och effektivt sätt.

Vi lär känna Ebba

Ebba jobbar som kundansvarig och säljare inom affärsområdet Service Management och Automation. En väldigt varierande och social roll där hon varje dag får prata med våra kunder, prospekts, konsulter och partners. 

Vi lär känna Håkan Rydenblom

Håkan jobbar med applikationspaketering på Zitac och med snart 20 års erfarenhet kan vi tryggt säga att Håkan har arbetat med det mesta inom applikationspaketering.

Vi lär känna Klara Stadenfeldt

Klara tillhör ITSM teamet här på Zitac och arbetar som projektledare och IT-konsult med fokus på Zendesk.

Vi lär känna Gustav Lindholm

Gustav jobbar med digital marknadsföring på vårt Göteborgskontor.

Vi lär känna Emil Lunde

Säg hej till Emil, chef för affärsområdet IT Infrastructure.

Vi lär känna Rickard Bengtsson

Låt oss presentera Rickard Bengtsson, Key Account Manager i affärsområdet Secure IT. Rickard är personen ni ska prata om när det kommer till hur man skapar en modern, säker och hållbar arbetsplats utifrån ett IT-perspektiv.

Vi lär känna Daniel Andreasson

Möt Daniel Andreasson en stark och snabb spelare i Zitacs Automations-team.

Vi lär känna Jan Engwall

Träffa vår kollega Jan, IT infrastruktur-arkitekt på vårt Stockholmskontor.

Vi lär känna Timothy Risby

Timothy jobbar som IT Service Management-konsult och utgår från vårt kontor i Malmö.

Vi lär känna Jesper Mathiasson

I vår lär-känna-serie om personerna som utgör Zitac har vi nu kommit till Jesper Mathiasson, VD för Zitac.

Vi lär känna Wille Olander

Säg hej till vår kollega Wille som jobbar i affärsområdet IT Infrastructure.

Vi lär känna Peter Hoas

Möt en av våra uppskattade supporttekniker inom affärsområdet IT Operations.

Vi lär känna Martin Boberg

Martin Boberg jobbar med IT Lifecycle Management och utgår från Stockholmskontoret.

Vi lär känna Annika Bengtsson

Annika är vår nätverksspecialist jobbar och är en av fyra tjejer på hela planeten som är certifierade på Fortinet nivå 8, och det finns faktiskt bara några få även i Sverige.

Vill du bli vår nästa kollega?

Zitac växer och vi letar alltid efter nya duktiga medarbetare.
Kika in våra lediga tjänster eller skicka in en spontanansökan på vår karriärssida.