Vi lär känna Gustav Lindholm

Vi välkomnar Gustav till vårt team! Gustav jobbar med digital marknadsföring och hans roll är att kommunicera med våra kunder och sprida kunskap om våra IT-tjänster. Med stort engagemang och iver är han just nu med i mängder av kunddialoger och tekniska presentationer och tar till sig precis allt! Och när han inte skapar strategier för vår marknadsföring så letar han efter vind att kitesurfa på. För att lära känna honom mer ställde vi några frågor till honom:

 

Jobbar med: Digital marknadsföring

Hur brukar du beskriva ditt jobb när någon frågar vad du jobbar med?
Ja, den är lite svår men min ambition som marknadsförare är att informera företag om hur vi påverkas av digitalisering och hur IT kan användas för att effektivisera, utveckla och modernisera dem. Jag arbetar nära våra säljare för att nå ut med rätt information till kunder vid rätt tillfälle. Digital strategi, inbound marketing och innehållsproduktion är byggstenar i mitt arbete.

Vad är du grym på?
Jag är en lyhörd person med en förmåga att kunna skapa något nästintill färdigt med väldigt lite information. I min roll som marknadsförare har jag stor nytta av att vara kreativ och påhittig.

Hur skulle du beskriva Zitac som arbetsplats?
Under min tid som jag varit här har jag fått uppfattningen att Zitac är en organisation där man vill dela med sig av kunskap och lära av varandra. Man lyssnar på varandra. Som ung och ny i IT-branschen har jag massor att lära men jag vet också att jag har mycket att dela med mig av. Det finns resurser här på Zitac för att verkligen lyckas och utvecklas i sitt arbete vilket betyder mycket för mig.

Vad är absolut roligast med ditt jobb?
Det är en helt ny roll så jag kan påverka ramarna väldigt mycket. Det är fantastiskt roligt att vara en del av och utveckla marknadskommunikationen på Zitac.

Vilken är din mest använda app i mobilen?
Oj, nu under hösten har det definitivt varit Findwind. Letar alltid efter bra vind att kitesurfa på.

Vad står på din bucket list?
Något jag vill göra framöver är att resa mer på Europas vägar. Min egenbyggda campervan står i dagsläget endast och samlar damm men hoppas på att den får rastas lite nu till sommaren när Europa öppnar upp sig mer.

Samlar du eller har du samlat på något?
Jag samlar alltid på mig grejer och tänker ”det kan vara bra att ha någon gång framöver”. Men någon specifik samling har jag dessvärre inte. Det skulle vara gamla fotbollsskor isåfall.

Har du någon oanad talang?
PASS!


Vill du bli Gustavs kollega? Vi söker fler kollegor, skicka gärna ditt CV. Se alla Lediga tjänster på Zitac.