Vi lär känna André Hellman

Som årets medarbetare 2022 är André en av våra riktigt vassa konsulter inom IT Service Management. André hjälper våra kunder bl.a. med att vidga sitt ITSM system till att hitta fler användningsområden än bara hos IT avdelningen. André är riktigt duktig på att ställa frågor för att snabbt hitta roten i problemet vilket är en grym egenskap som ITSM konsult. Vi ställde några frågor till André för att lära känna honom bättre. 

Vad jobbar du som?
IT Service Management Expert & tekninsk pre-sale

Hur brukar du beskriva ditt jobb när någon frågar vad du jobbar med?
ITSM konsult som är med i hela implementationskedjan med kund.
Min pre-sale roll gör att jag är med i ett tidigt skede för demo och upphandling och min konsultroll gör att jag utvecklar det som vi beslutat i workshops tillsammans med kunden.

Vad är du grym på?
Dialog med kunder. Lösningsorienterad - får snabbt fram lösningsförslag på hur funktioner eller nya arbetssätt kan implementeras.

Hur länge har du jobbat på Zitac?
Har varit anställd sedan 2011, anställdes då som systemutvecklare under första delen och sedan 7 år tillbaka arbetar jag som ITSM konsult.

Vad är absolut roligast med ditt jobb?
Den nära kontakten med kunden och att få chansen att grotta ner sig ordentligt i tekniken för att lösa komplexa integrationer och utmaningar för kunden.

Vilken är din mest använda app i mobilen?
Eurosport player, tittar väldigt mycket på tennis som mer eller mindre endast visas på eurosport.

 


Vill du bli Andrés kollega? Vi söker fler kollegor, skicka gärna ditt CV. Se alla Lediga tjänster på Zitac.