Vi lär känna Håkan Rydenblom

Håkan har varit på Zitac under en längre tid och fått ta del av verksamhetens positiva tillväxt över åren som gått. Håkan jobbar med applikationspaketering på Zitac och med snart 20 års erfarenhet kan vi tryggt säga att Håkan har arbetat med det mesta inom applikationspaketering. Han har dessutom utvecklat ett eget Powershell script CreateNewPackage (CNP) som gör arbetet mer effektivt. Vi ställde några frågor till Håkan: 

 

Applikationspaketering med Håkan

Vem är Håkan?

Jag har växt upp i Jämtland, men bott i Göteborgstrakten omkring 20 år. Mina fritidsintressen är swimrun (en kombination av löpning och simning), långfärdsskridskor och fågelskådning.

Berätta om din roll på Zitac

På Zitac arbetar jag med applikationshantering d.v.s. hantering av en applikation genom hela dess livscykel. Alltså paketering av mjukvara, uppgradering, licenshantering och så småningom avveckling.

Vad är aktuellt i ditt arbete just nu?

Jag ska precis börja arbeta med en stor norsk kund inom hälsosektorn

Hur är Zitac som arbetsplats?

Högt i tak, inspirerande ledarskap, trevliga arbetskamrater och målmedvetna medarbetare

Hur är det att arbeta som konsult på Zitac?

Stor variation på kunder skapar intressanta uppdrag, goda möjligheter att vidareutvecklas och en stor frihet under ansvar.

Vad utmanar dig i din vardag på Zitac?

Se till att kundens användare kan använda sina program utan problem samt att analytiskt och strukturerat felsöka de problem som kan uppstå.

Vilka råd kan du ge till någon som vill jobba på Zitac?

Har du ett brinnande intresse för IT så sök. Zitac är ett företag där du kan utvecklas, hitta din plats och de arbetsuppgifter som du finner mest stimulerande.


Vill du bli Håkans kollega? Vi söker fler kollegor, skicka gärna ditt CV. Se alla Lediga tjänster på Zitac.