Vi lär känna Joakim Boklund

När det kommer till klienthantering så är Joakim absolut en av dem främsta här på Zitac. Joakim utgår från vårt kontor i Malmö och har lång erfarenhet inom klienthantering och automation. 

 

Berätta om din roll på Zitac
Min roll på Zitac är som Endpoint management konsult vilket innebär att jag mestadels jobbar med hantering av klienter/servers för både mindre och större kunder.

Arbetsuppgifterna är väldigt varierande och kan vara allt från större implementationsprojekt av ny funktionalitet, skapa automationer, säkerställa säkerheten på enheterna till daglig hantering, drift och felsökning.

Vad har du fokus på just nu i ditt arbete?
Automation av arbetsuppgifter och processer.
Hjälpa kunder att identifiera alla utmaningar som finns med förflyttningen till Cloud.

Vilka typer av utmaningar löser ni för era kunder? 
Vi hjälper kunderna att hitta den bästa och effektivaste lösningen inom vårt område. Mycket handlar om automation, ex att automatisera en process eller arbetsuppgift som normalt sett någon behöver lägga tid på att utföra.

Hur är Zitac som arbetsplats?
På Zitac är det högt i tak och nära till cheferna, man kan alltid kontakta vem som helst oavsett roll eller affärsområde.
Inställningen om ”medarbetaren först” genomsyrar hela Zitac vilket framför allt märks då det är ett gäng riktigt bra, kompetenta människor som trivs och har kul tillsammans!

Vilka råd vill du ge till någon som skulle vilja jobba på Zitac?
Sök några av våra annonserade tjänster eller kontakta någon av våra chefer om du inte hittar rollen som passar just dig.


Vill du bli Joakims kollega? Vi söker fler kollegor, skicka gärna ditt CV. Se alla Lediga tjänster på Zitac.