Vi lär känna Martin Boberg

Vilka är personerna som utgör Zitac? Under rubriken "Vi lär känna..." presenterar vi våra fantastiska medarbetare. Vi fortsätter att växa inom alla områden och en av våra senast anställda i Stockholm arbetar i affärsområdet IT Lifecycle Management och heter Martin Boberg. Martin är en veteran inom Systems och Service Management som bland annat kommer att hjälpa våra kunder att implementera Ivanti Service Manager.

Vi anar ett sportintresse och en nyfikenhet för att hela tiden lära sig nya saker. Men vem är då Martin Boberg? Vi ställde några frågor till honom.

Martin Boberg Zitac

Hur brukar du beskriva ditt jobb när någon frågar vad du jobbar med?
Jag jobbar som ITSM-konsult. Jag hjälper kunder med implementation av Ivanti Service Manager, äreendehanteringssystem enligt ITIL, självbetjäningsportal och automatsering av processer.

Hur länge har du jobbat på Zitac?
Sedan maj 2019.

Vad är du grym på?
Man kan inte leva på gamla meriter i den här branschen. Snart är jag grym på Ivanti Service Manager. Det är en pågående resa!

Varför börjar du på Zitac?
Zitac är ledande inom Ivanti ISM i Norden, och har flertalet duktiga och kompetenta personer inom området och är ett företag med en sund inställning till arbete vs fritid där man ges möjlighet att utvecklas.

Vad är det roligaste med ditt jobb?
Att vi är ett antal duktiga personer i ett team som jobbar tillsammans för att lösa kunders utmaningar.

Vilken är din mest använda app i mobilen?
Text-tv sidan 377 samt 330.

Har du någon oanad talang? 
Är grym på att hugga ved med klyvyxa.


Vill du bli Martins kollega?
Just nu söker vi konsulter inom Lifecycle Management. Välkommen med din ansökan.
Se alla Lediga tjänster på Zitac.