Vi lär känna

Tommy Le

Tommy är vår UEM expert med inriktning på mobila enheter/klienter. Han har varit med smartphones utveckling sedan dag ett och har många års erfarenhet inom området. Med ett stort fokus på säkerhet och användarvänlighet hjälper han Zitacs kunder hantera mobila enheter. Vi ställde Tommy några frågor på ämnet för att lära känna honom bättre. 

Tommy Le

Vem är Tommy och vad har du för bakgrund?

Med över sex års erfarenhet som mobil supporttekniker där jag varit med smartphones utveckling sedan dag ett och över fyra års erfarenhet som UEM-konsult, har jag omfattande kunskap inom mobila enheter och MDM-system.  Jag har hjälpt både små och större företag att implementera och hantera säkra lösningar för sina mobila enheter. Min expertis gör mig till en pålitlig resurs för att stödja och rådge företag om bästa praxis inom mobil enhetshantering.

Vad var det som ledde dig till Zitac?
Zitac's brinnande intresse för kunskap.

Vilken roll har du här och vad är ditt fokus?
Min roll på Zitac är att hjälpa våra kunder öka säkerheten och användarvänlighet på mobila enheter/klienter (iOS/iPad OS samt Android)

Vad innebär Mobile Device Management?
Mobile Device Management (MDM) är till för att förenkla uppstarten av en tjänstetelefon, se till att den har alla nödvändiga funktioner för den anställde. Samtidigt som den säkrar upp företagets innehåll i mobilen.

Hur gynnas företagen av MDM?
Den största fördelen är säkerhet. Som exempel så ser MDM systemet till att varje enhet faktiskt har en lösenkod inställd och att denna inte är 1234.
Att se till att den anställde har alla appar så som E-post, Teams och allt som kan tänkas behövas i tjänst utan att den anställde behöver själv ladda ner dessa.

Är mobilhantering till nytta för alla branscher?
Alla företag, stora och små, som vill öka sin säkerhet på mobila enheter/klienter bör överväga att införa ett MDM system.

Då fler och fler IT attacker riktas mot mobila enheter.

Här kan du läsa mer om varför företag behöver enhetshantering för mobila enheter!

Lär känna fler från Zitac

Våra experter

Vi lär känna Louisa Lundgren

Louisas IT-intresse började med ett bootcamp i frontendutveckling och har nu lett henne till Zitacs Talangprogram där hon får fördjupa sig inom området. Under programmets sex månader roterar Louisa runt på Zitacs olika affärsområden.

Våra experter

Vi lär känna Jennie Emmoth

Jennie Emmoth har över 18 års erfarenhet i IT och har specialiserat sig på ITSM de senaste fem åren. Hon har arbetat med flera ledande ITSM-system och har en stark bakgrund i ITIL. På Zitac fokuserar hon på att hjälpa kunder optimera deras ITSM-strategier, från implementation till underhåll.