Vi lär känna Tommy Edstrand

Tommy är teamleader för experterna på Unified Endpoint Management. Han har lång erfarenhet inom klienthantering och automation och även om han fyller sina dagar med att leda teamet så jobbar han även i många av projekten med våra kunder.  

 

Vad jobbar du som?
Team leader för team ”Unified Endpoint Management” Det är en roll där jag förutom att leda och utveckla teamet även lägger mycket tid som konsult ute hos våra kunder.

Hur brukar du beskriva ditt jobb när någon frågar vad du jobbar med?
Som team leader jobbar jag exempelvis med strategi- och budgetarbete. Jag lägger mycket tid på affärsutveckling och på att ta fram attraktiva erbjudande som möter våra kunders behov.

Som konsult och specialist arbetar jag med att hjälpa våra kunder att implementera, drifta och utveckla olika lösningar för klienthantering och automation.

Vad är du grym på?
Att vara spindeln i nätet och hålla ihop våra kundleveranser samt se till att vi har rätt person på rätt plats.

Hur länge har du jobbat på Zitac?
12 år.

Vad är absolut roligast med ditt jobb?
Jag trivs verkligen med att ha omväxlande arbetsuppgifter, ingen dag är den andra lik. Det kan vara allt från att arbeta med långsiktig planering och utveckling av vårt team till att stunden efter sitta med komplexa implementationer ute hos kund.

Det roligaste är när vi som team tillsammans lyckas med en leverans eller ett projekt där vi kan överträffa kundens förväntningar och verkligen känna oss stolta över det vi levererat.

Vilken är din mest använda app i mobilen?
Förutom mail och browser är det tveklöst Instagram, jag har löjligt lätt för att fastna i ett evigt scrollande bland olika reels och filmer.


Vill du bli Tommys kollega? Vi söker fler kollegor, skicka gärna ditt CV. Se alla Lediga tjänster på Zitac.