Zitac älskar IT

Zitac grundades 2003 och är idag ett dynamiskt, tekniskt och entreprenörsdrivet IT-bolag som erbjuder sina samarbetspartners utvecklingsmöjligheter inom IT-infrastruktur, IT-management och marknadsföring. Teknikintresset är en stor del av vår drivkraft. Önskan att lära sig allt som går – att vara bäst inom sitt område.

När många kan mycket om ett område börjar samarbetet och glädjen i att dela sina kunskaper – internt och med våra kunder. Digitalisering finns i vårt DNA och vi har alltid hjälpt våra kunder med teknik för att utvecklas och nå sina mål.

Zitac levererar djup teknisk kompetens, kreativa lösningar och tjänster till en kundbas som sträcker sig över Europa.

Vårt mål är att skapa tydligt värde till de som väljer oss som sin samarbetspartner inom IT.

I samarbetet skapas en kreativ miljö där vi med teknikens hjälp bygger magiska lösningar för våra kunder. Sedan starten har vi lyckats bygga upp en intressant kundbas och arbetar idag med många både välrenommerade och starka varumärken.

Nu står vi inför en spännande period och ser stor potential i att utvecklas och ta nästa steg. Just nu ökar vi vår verksamhet i Stockholm med flera tjänster där detta är en av dem.

Vi söker en IT Automationsexpert!

Är du en driven och engagerad konsult med fokus på Processer, Automation, Workflow och portaler? Då är det dags att ta det intresset till en ny nivå.

Vi behöver en:

Du är expert, geni eller helt enkelt väldigt driven person som trovärdigt kan informera, presentera och övertyga om varför och hur man skall automatisera sina processer. Du är lika engagerad i att driva projekten och implementera lösningen med gott resultat.  

Vi är:

Välkommen till ett drivet team som har arbetat med allt inom Service och Systems Management under minst 15 år. Verktygen har varierat men erfarenheten bara växer. Området är ett spjutspetsområde och en språngbräda för dig som gillar att arbeta med den senaste tekniken på marknaden.  

Arbetsuppgifterna kommer att spänna mellan att vara en Messias på en övergripande nivå till djupgående analys och implementation inom framförallt tre områden.  

 • Self Service och processautomation
 • Business Process Automation
 • System automation
 • Och du kommer behöva stötta inom Service Management ibland

Detta med varierande verktyg – från egen utveckling till marknadsledande system, och några av dom är nya för vår organisation. Men vi har tillgång till några av de kunnigaste personerna i Sverige, så du är långt ifrån ensam.  

För att lyckas hos oss i en konsultroll, anser vi att du behöver följande egenskaper:

 • Engagemang: Du känner naturligt ett engagemang för de uppgifter du tar till dig
 • Glädje: Du brinner för att leverera framgångsrika projekt till nöjda kunder'
 • Struktur: Du är bra på att planera ditt arbete och levererar det du lovat i projekt
 • Vetgirighet: Du är trygg i din kunskap men du trivs med att löpande lära dig nya lösningar och områden 

Meriterande:

 • Du har arbetat med verktyg som PowerShell, MS Orchestrator, ZervicePoint, ServiceNow eller liknande.
 • Är bekväm i en konsultroll och van att arbeta i strukturerade projekt
 • Har kunskap inom SQL, databaser, utveckling och integrationer, workflow och BPMN
 • Duktig och trivs med att formulera sig i tal och skrift, engelska och svenska.

Placering

Din stationering är på vårt Stockholmskontor på Gustavslundsvägen i natursköna och centrala Alvik, Bromma med goda kommunikationer oavsett om du väljer bil, cykel eller kommunala färdmedel med 200 meter till Tvärbanan och 500 meter till Tunnelbanan i Alvik.

Är det här intressant för dig?

Skicka din ansökan till Affärsområdeschef Carl-Johan Hultqvist på carl-johan.hultqvist@zitac.se eller 073-663 97 64 om du skulle ha några frågor under rekryteringsprocessen.