Partner till Beyond Trust

Supportera alla medarbetare oavsett system, enhet, plats och språk. BeyondTrust är helt klart ett företag som ligger i framkant av teknologin för avancerad Remote Support, fjärrstyrning och Privileged Access Management. 

Vi hjälper dig revolutionera användarsupporten

BeyondTrusts marknadsledande lösningar hjälper den anställde på en IT Support att öka verksamhetens effektivitet genom att möjliggöra säker, snabb och kontrollerad access till i stort sätt alla enheter och användare runt om i världen.

BeyondTrust kan också managera och övervaka access till kritiska system utan VPN (så kallad Priviliged Access Management) och lagra och hantera lösenord på ett säkert vis (Vault).

Licenser

Vi är officiell återförsäljare för BeyondTrust. Köp era licenser via oss så garanterar vi att ni får en hel del kunskapsutbyte och erfarenhet på köpet.

Implementation

Låt oss korta ner startsträckan från köp tills ni går live. Som implementationspartner ser vi till att ni får en så bra start med BeyondTrust som möjligt.

Konsultation

Zitac kan erbjuda dig några av marknadens vassaste konsulter när behov uppstår. Vi är lyhörda och skräddarsyr uppdragen efter era önskemål.

Kundcase

Butikskedja fick support i världsklass

Kunden sökte efter marknadens bästa remote-verktyg för att ge kvalitativ support till alla sina användare – oavsett placering och vilken utrustning som används.

Läs hela kundcaset här

 

Remote Support

Zitacs experter

Stärk upp med marknadens vassaste Beyoundtrust konsulter

Om ni är i behov av att resursförstärka ett projekt eller behöver en konsult eller ett team som kan stötta er under en tidsbestämd period, så erbjuder vi marknadens mest kompetenta konsulter inom Service Management. Oavsett om ni är i behov av tekniskt kompetenta resurskonsulter eller framåtlutade projekt- och förändringsledare med högsta kompetens inom beyondtrust så är ni varmt välkomna att ta kontakt för förfrågan.

Våra experter

Vi lär känna Klara Stadenfeldt

Klara tillhör ITSM teamet här på Zitac och arbetar som projektledare och IT-konsult med fokus på Zendesk.

Våra experter

Vi lär känna Timothy Risby

Timothy jobbar som IT Service Management-konsult och utgår från vårt kontor i Malmö.

Varför Zitac som partner

  • Zitacs säkerhetsteam har några av dem absolut bästa i branschen
  • Strukturerad och erfaren implementationspartner som utmanar dig att ta nästa steg
  • Stark renommé med många positiva kundreferenser. Vi tror på långsiktiga partnerskap
  • Maximera din investering i Beyondtrust och nå snabba resultat med vår erfarenhet

Blogginlägg

Tre anledningar till varför ni ska utveckla i No-Code

Tre anledningar till att ni ska utveckla i en no-code plattform. I denna artikeln beskriver Jens fördelarna med att utveckla i no-code.

IT Säkerhet - Förväntning vs. Verklighet

IT Säkerhet är ett ämne dagarna som dessa. Hotet för nya säkerhetsincidenter har ökat markant det senaste och attacker som "Coop-incidenten", "Norsk Hydro" och andra nu kända fall som nu blivit uppmärksammat i media gör att fler verksamheter har fått upp ögonen för hotbilden.

Vad är hyperautomation?

Att det dyker upp nya buzzwords inom IT-sfären är vi vana vid och ett av de hetaste för tillfället är hyperautomation. Tony ger sin förklaring till vad hyperautomation är.

Vill du arbeta med en IT-partner i framkant?
Kontakta oss.

Skriv i dina uppgifter så kontaktar Peter dig.