Boka rådgivning

Boka ett digitalt, kravlöst och kostnadsfritt rådgivningsmöte med våra IT-säkerhets specialister. 

I ett digitalt rådgivningsmöte går vi igenom ert nuläge, hur er IT infrastruktur ser ut idag och ger konkreta råd för hur ni kan förbättra och proaktivt arbeta med er IT säkerhet framåt.

Ett perfekt tillfälle för dig att lyfta dina funderingar kring er IT-säkerhet och få konkreta råd att applicera redan efter mötet. Fyll i vårt formulär nedan så återkommer en specialist till dig inom 24h:

Hur funkar det?

  1. Du fyller i formuläret
  2. En specialist ringer inom 24h
  3. Ni bokar in ett digitalt möte
  4. Genomför mötet helt förutsättningslöst och kostnadsfritt

Zitac stärker IT säkerheten hos skyddat företag

Med vår spetskompetens på Zitac får vi ibland möjligheten att arbeta med uppdrag som är av samhällsviktig karaktär och säkerhetsklassade. Vi är otroligt stolta och glada att bli vald som partner för dessa uppdrag och vill gärna berätta mer om projekten även om vi är begränsade till att hålla vår kund anonym.

Hur Interflora växt under pandemin på ett säkert sätt

Vi är utsatta, mer än någonsin, och risken för cyberattacker är påfallande. Hur ska man tänka och vad gör man som bolag? Lyssna in till bla. Markus Duvell, CTO på Interflora som delar sin syn på IT-säkerhet. 

E-BOK: IT-chefens guide till ökad cybersäkerhet

Cyberhoten blir fler och fler, dessutom mer sofistikerade. Det senaste året har hela 80% av svenska bolag drabbats. Men hur går man tillväga för att identifiera hot och skydda verksamheten? Läs vår E-bok om de vanligaste säkerhetsriskerna och hur man undviker dem.